NECRORGASM: “Cannibalism”

Μετά το πολύ καλό “Blissful Manslaughter” του 2008 περιμέναμε για αρκετό καιρό τον διάδοχο του.

Ο οποίος μπορεί να άργησε, όμως αυτά τα 7 χρόνια σβήστηκαν με την μια όταν το φετινό ολόφρεσκο “Cannibalism” των δικών μας Necrorgasm μας έσκασε στη μάπα και μας διαμέλισε σε κάθε γωνιά του δωματίου. Εξάλλου το καλό πράμα αργεί να γίνει.

Ακούγοντας τον δίσκο ξανά και ξανά εθίζεσαι σε αυτό το άμεσο και επιθετικό death metal του και σε συνδυασμό με το φοβερό εξώφυλλο σε κάνει να θες να το αποκτήσεις στη συλλογή σου αύριο κιόλας. Πορνοδιαστροφικό με έμφαση στον ανθρώπινο πόνο, ανεβάζει την μπάντα σε ακόμα πιο ψηλά σκαλοπάτια του εγχώριου ακραίου ήχου.  Με φωνητικά άκρως αντιπροσωπευτικά του ιδιώματος, κοφτές κιθάρες με εξαιρετικές μελωδίες, riffs και καταπληκτικά γυρίσματα, groovy σε αρκετά σημεία μαζί με refrain που δεν ξεκωλάνε από το μυαλό σου ούτε με λοβοτομή δημιουργούν ένα άλμπουμ κανονικό μακελειό. Και με παραγωγή αλφάδι που κάνει κάθε κομμάτι μοναδικό και άκρως επικίνδυνο. Ακούστε συνθέσεις όπως τα “Typhus”, “Doped & Out to Slaughter”, “Double Rape Penetration” (του οποίου το lyric video που είχε προηγηθεί αρκετά πριν, μας πέταξε τα μάτια έξω), “Rot Addiction” και “Eat the Rich” και θα λυγίσεις και εσύ μπροστά στο μεγαλείο του… κανιβαλισμού. Μια πραγματικά καταπληκτική κυκλοφορία που δεν χορταίνεις να ακούς.

Το 2014 ήταν για την εγχώρια death metal σκηνή μια ονειρεμένη χρονιά. Ο δίσκος αυτός σηματοδοτεί την έναρξη μιας ακόμα ποιοτικής χρονιάς. Και η συνέχεια μυρίζει μπαρούτι…

495