FULL THROTTLE JAM vol. 1: Με τη συμμετοχή των 45Rats, Korsikov, Spacement και Jaw Breaker

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Η Barcode music & το Full Throttle (Radio Show) παρουσιάζουν το πρώτο Full Throttle JAM !!

Full Throttle JAM vol.01
Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, Kyttaro LIVE Club
(ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ, ΑΘΗΝΑ)

Πόρτες : 20:00
Έναρξη : 20:30
Είσοδος : 7 euro

Facebook Event : https://www.facebook.com/events/302676223261027/?ref_newsfeed_story_type=regular

Σας παρουσιάζουμε το πρώτο κεφάλαιο του Full Throttle JAM με τις παρακάτω συμμετοχές:

45Rats (Instrumental Heavy Rock‘n’Roll)
Korsikov (Heavy Rock)
Spacement (Psychedelic Doom)
Jaw Breaker (Southern Metal)

Λίγα λόγια για τη Barcode Music

Η Barcode Music είναι μια καινούργια εταιρία που σκοπός της είναι να κάνει συνεργασίες με μπάντες και καλλιτέχνες για να προώθηση την μουσική σε διάφορες σκηνές της Ελλάδας. Διοργανώσεις festival,event, μουσικές συλλογές και όχι μόνο, με την συνεργασία που έχουμε με studio μπορούμε να έχουμε την δικιά σας δισκογραφική δουλειά. Βασικό για εμάς η επικοινωνία με κάθε καλλιτέχνη, με κάθε μπάντα ή σχήμα. Χωρίς όρια για την μουσική.

Contact info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Λίγα λόγια για το Full Throttle (Radio Show)

Το Full Throttle (Radio Show) είναι μια ραδιοφωνική εκπομπή με σκοπό να προωθήσει και να παρουσιάση την underground Rock / Metal ελληνική σκηνή σε πιο ευρύ κοινό. Αυτό επιτυγχάνεται κατα κύριο λόγο μέσο Live συνεντεύξεων εν ώρα εκπομπής αλλά και γραπτές για μπάντες του εξωτερικού που δημοσιέυονται στο site της εκπομπης. Επίσης κατα καιρούς γίνονται χορηγίες επικοινωνίας σε συναυλίες, φεστιβάλ και άλλα events.

Links:
https://www.facebook.com/FullThrottleRadioShow
http://fullthrottleradioshow.blogspot.gr/

Radio Stations που έχουν φιλοξενήσει το show:

Mango Radio by CU (Sep 2012 – present)
M-word Radio (Dec 2011 – Aug 2012)

Contact info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Λίγα λόγια για τις μπάντες.

45Rats

Το Αθηναϊκό τρίο των 45Rats από τη δημιουργία του το 2008 δεν έχει σταματήσει τις live εμφανίσεις του σε Αθήνα και επαρχία, παίζοντας instrumental heavy rock n roll. Μετά από την πρώτη κυκλοφορία του Ep “First Gear” (2011) και μια σειρά εμφανίσεων παρέα με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής όπως Samsara Blues Experiment, Οrange Goblin, Radio Moscow, Kadavar και Baby Woodrose, το πρώτο τους ολοκληρωμένο album “Electric” κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014 σε 12” κόκκινο βινύλιο από την Catch The Soap Productions. Αυτήν την περίοδο συνθέτουν νέο υλικό το οποίο ευελπιστούν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015

http://45rats.bandcamp.com/
http://www.myspace.com/fortyfiverats
https://www.facebook.com/45Rats/timeline

KORSIKOV

Οι Korsikov δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2005 (Μάρτιος) μέσα από την ανάγκη για δημιουργική εκτόνωση και δικαιολογία για καθυστερημένες εμφανίσεις σε κοινωνικές συνευρέσεις. Υπηρετούν το riff από τότε μέσα από ζωντανές εμφανίσεις με πολλά δυνατά ονόματα της εγχώριας και αλλοδαπής heavy σκηνής, κάτω από ποικίλες συνθήκες, έχοντας ηχογραφήσει και κυκλοφορήσει επίσημα το κομμάτι τους “Liqweedator” για τη συλλογή της Spinalonga Records “Miss Fortune was a Henhouse Manager”(2011) ενώ στα σκαριά είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλεία τους .

https://www.facebook.com/korsikovgr

SPACEMENT

Οι Spacement είναι μια doom μπάντα από την Αθήνα. Κύρια χαρακτηριστικά της είναι τα βαριά ψυχεδελικά riff με βροντερές ψαλμωδίες στα φωνητικά και αργούς, μακρόσυρτους ρυθμούς. Έχει στο ενεργητικό της αρκετά live με εγχώριες μπάντες, από εξωτερικό (Samsara Blues Experiment), καθώς και συμμετοχές σε φεστιβάλ. Η μπάντα σύντομα θα μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει ένα ΕΡ, την πρώτη της επαγγελματική δουλειά.

https://www.facebook.com/spacementgr
http://spacementgr.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/spacementgr
https://www.youtube.com/user/spacementgr
https://twitter.com/SpacementGR

JAW BREAKER

Οι Jaw Breaker δημιουργήθηκαν αρχές του 2012 από φίλους με το ίδιο πάθος για μουσική. Μέσα από πολλές πρόβες και πειραματισμούς κατέληξαν σε ενα stoner/southern metal ύφος μουσικής. Το φθινόπωρο του 2013 και μετά απο κάποιες αλλαγές στα μέλη τους, φτάνουν στην σημερινή τους σύνθεση. Ηχογραφούν 3 απο τα κομμάτια τους με δικά τους μέσα και παραγωγή και βάζουν στόχο πλέον τις live εμφανίσεις τους και μετέπειτα την ηχογράφηση του πρώτου τους ΕΡ .

https://www.facebook.com/pages/Jaw-Breaker
http://www.reverbnation.com/jawbreaker13
https://www.youtube.com/channel/UCAZsc9DLTThpSupP58N_XDQ

163