FOOL IN THE BOX: Unplugged στο Six Dogs

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

THE UNPLUGGED EXPERIENCE S02E03: FOOL IN THE BOX
Unplugged live στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015
Πόρτες: 21:00 – Έναρξη: 22:00 – Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ – D.J. set by D.J Jeremy

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το performance των Fool in the Box σε κολλάει στον τοίχο. Ο εναλλακτικός ήχος τους είναι επαρκώς βαρύς και φουριόζος για να ικανοποιήσει και τους πιο σκληροπυρηνικούς μουσικόφιλους, όμως στο The Unplugged Experience, τίποτα τέτοιο δεν θα χρειαστεί να συμβεί. Με το εκπληκτικό “Faces” EP στις αποσκευές τους, απόρροια της συνεργασίας τους με την SAE Athens (athens.sae.edu), στα πλαίσια του Band Complete (πληροφορίες εδώ) αλλά και με τους έμπειρους μηχανικούς ήχου Δημήτρη Καρπούζα και Στέλιο Εφεντάκη, το εκρηκτικό alternative rock power trio από την Αθήνα ρίχνει εντάσεις και ταχύτητες, με σκοπό την απόλυτη μεταφορά του εμπλουτισμένου με τόνους πειραματισμού, ’90s-influenced ήχου τους, σε unplugged συνθήκες. Οι ίδιοι υπόσχονται κάτι το πολύ ιδιαίτερο για το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου 2015 και δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε.

***

LINKS:
www.unplugged.gr
www.facebook.com/unpluggedgreece
www.facebook.com/FoolinTheBox.band

***

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Trailblazer Records: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / +30 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)
Six D.O.G.S.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – 210 3210510

***

Με την υποστήριξη του Red Bull Live Sessions, του Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing (www.unclechronis.com) και του 2 Smoking Barrels Radio Show.

***

114