INSANITER: “Half Faces” EP

New Wave of Greek Thrash Metal να’ ουμ!

Έχει γίνει σκοτωμός. Παλιταζούρα, αμάνικο και στενά παντελόνια! Σαν άλλοτε πάμε και πολλά όμορφα Thrash metal δείγματα έχουν εμφανιστεί στη χώρα μας.

Μην περιμένεις νεωτερισμούς ούτε με τους Insaniter. Είναι νοσταλγοί του παλιού, αλλά πολύ περισσότερο μελωδικοί με βάρος, όπως ακούγεται, στην Αμερικάνικη πλευρά του ιδιώματος.
Μου έρχεται στο μυαλό το ένδοξο παρελθόν των Sacred Reich, λίγο από Anthrax, αλλά και κιθαριές γερμανικής καταγωγής και όλα αυτά με ένα πάνκικο cartoon εξώφυλλο.

Κάποια ψήγματα επιρροών Ιced Earth της πρώτης περιόδου κάνουν το πράγμα ακόμα πιο νοσταλγικό και εύχεσαι να γίνει κάτι όμορφο στο μέλλον.

Με την πρώτη τους αυτή προσπάθεια δείχνουν πως έχουν όρεξη να δουλέψουν και την επόμενη φορά σίγουρα και η παραγωγή θα είναι καλύτερη και η φωνή του φίλου μας, θα έχει βρει καλύτερα πατήματα.

Αν είσαι λάτρης του ήχου, θα διασκεδάσεις, θα βρεις πολλές αξιόλογες στιγμές και θα θελήσεις να ψάξεις ξανά την δισκογραφία σου από τη δεκαετία 1985-1995!

477

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2113 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.