Mother of Millions, Yellow Devil Sauce (04/12/2014) Six Dogs

Άλλο ένα event του Unplugged Experience στο Six Dogs, αυτή την φορά με τους Yellow Devil Sauce και τους Mother of Millions, μάζεψε αρκετό κοινό με διάθεση για ακουστικές εκτελέσεις κομματιών από μπάντες που αφήνουν μερικές από τις καλύτερες συναυλιακές εντυπώσεις στην εγχώρια σκηνή.

Ωστόσο, η έναρξη του event καθυστέρησε σχεδόν μια ολόκληρη ώρα από το προγραμματισμένο. Το γεγονός αυτό έκανε απαγορευτική την παραμονή όλων των παρευρισκόμενων για ολόκληρη την εμφάνιση των Mother of Millions, καθώς τα μεσάνυκτα έπαιξε το θέμα της επιστροφής μιας και Μέσα δεν υπήρχαν.

Όπως και να ‘χει, οι Yellow Devil Sauce ξεκίνησαν όταν ένα σεβαστό νούμερο κόσμου υπήρχε μπροστά από την σκηνή τους. Η μουσική τους γνωστή, όπως είναι και η ποιότητα τους στις live εμφανίσεις τους. Αυτή την φορά το κοινό είχε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσει σε μια πιο casual μορφή, με περισσότερη μελωδικότητα και αρκετά διαφορετική διάθεση απ’ ότι συνήθως. Έπεξαν λιγότερο από μια ώρα και άναψαν το ενδιαφέρον για την συνέχεια.

Η πεντάδα των Mother of Millions γέμισε την σκηνή, αλλά και τον χώρο με πολύ όμορφο μουσικό στήσιμο που κατέληξε σε μια εξαιρετική παρουσίαση. Κομμάτια τόσο από το ντεμπούτο τους, το “Human”, όσο και νεότερα που θα υπάρξουν στον δεύτερο επίσημο δίσκο τους ακούστηκαν και κέρδισαν για άλλη μια φορά το δυνατό χειροκρότημα των ενθουσιασμένων οπαδών τους και μη.

Πρόκειται για μια πάρα πολύ αξιοπρόσεχτη μπάντα, η οποία έδειξε με τον πλέον τέλειο τρόπο πως δουλεύει οργανωμένα και ομαδικά ένα δεμένο και ταιριαστό group. Ο ήχος τους ήταν εξαιρετικός, οι συνθέσεις τους αξιομνημόνευτες και η ενορχήστρωση τους έξυπνη και υπέρ όλων των οργνάνων που συμμετείχαν σε αυτή. Οι Mother of Millions έδωσαν ακόμα ένα εξαιρετικό show.

Ευχαριστούμε το rockinathens.gr και την Ιωάννα Κίτρου για τις φωτογραφίες

408