Burn The Sun (“Crack of Dawn” EP presentation) w/ Void Droid + No Trip Mechanoid Ape Live @ six d.o.g.s

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Οι Burn the Sun, Void Droid και No Trip Mechanoid Ape έχουν βαλθεί να αποδείξουν το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει».

Oι Βurn the Sun είναι το αποτέλεσμα ενός τζαμαρίσματος το οποίο ξεκίνησε το 2009 πάνω σε μια ταράτσα στο Περιστέρι. Επηρεασμένοι κυρίως από stoner, post και sludge ακούσματα και μέσα από συνεχή live και ατελείωτες ώρες προβών προσπαθούν να διαμορφώσουν έναν δικό τους προσωπικό ήχο και μουσική ταυτότητα. Το EP «Crack of Dawn» είναι η πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά που έρχεται ως δείγμα της μουσικής ταυτότητάς τους η οποία αποκτά μορφή μέρα με την ημέρα.

Οι Void Droid είναι ένα heavy rock / southern metal σχήμα με έδρα την Πάτρα. Δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2012 καί ξεκίνησαν να γράφουν την δικιά τους μουσική διαμορφώνοντας παράλληλα τον ήχο τους. Μετά από κάποιες live εμφανίσεις, τον Μάρτιο του 2013 ηχογράφησαν το πρώτο τους demo. Αυτή την περίοδο πραγματοποιείται η ηχογράφηση του 1ου full length-album,το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

https://www.facebook.com/VoidDroid?fref=ts

Οι No Trip Mechanoid Ape είναι ένα ψυχεδελικό ροκ τρίο από την Αθήνα. Το συγκρότημα ασχολείται με την σύνθεση προσωπικών κομματιών και ιδεών, τα οποία αναδεικνύονται μέσα από live εμφανίσεις. Μέχρι στιγμής υπάρχει ένα μικρό δείγμα του υλικού τους στο διαδίκτυο.

161