MORBOSIDAD: “Tortura” EP

MORBOSO METAL IS BACK, CABRONES!

Καλά, ίσως όχι ακριβώς back, αφού το συγκεκριμένο EP πρόκειται για την τρίτη φετινή κυκλοφορία των Morbosidad μετά από ένα live και ένα split με τους Nominon, και μόλις ένα χρόνο μετά από το τελευταίο τους άλμπουμ, αλλά τέλος πάντων. Έτσι και αλλιώς οι vatos locos του death/ black όπως και τα ξαδέλφια τους οι Nunslaughter ξερνάνε κυκλοφορίες πιο συχνά και από τις Ε.Δ.Ε. που κάνει η ΕΛ.ΑΣ, μόνο που οι κυκλοφορίες των ισπανόφωνων καλιφορνέζων έχουν μεγαλύτερη απήχηση.

Αλλαγές στον ήχο δεν πιστεύω να περίμενε κανείς, το γνωστό κτηνώδες black/death είναι πάντα σταθερό, στο δρόμο που χάραξαν οι Blasphemy, Sarcofago και Sadistik Exekution (FUKK!), άντε αυτή η κυκλοφορία να deathίζει λίγο παραπάνω, αλλά πάντα πάνω στα γνωστά μονοπάτια. 

Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω, το “Tortura”  δεν βγήκε για να κερδίσει νέους φίλους, είναι απλά η καθιερωμένη δόση espresso (σκέτου) κυκλοφορίας που βγαίνει για να πάρουν την δόση τους οι Morboso fans μέχρι το επόμενο άλμπουμ (και 5 split και 7 ep στο ενδιάμεσο, γιατί έτσι γουστάρουν). Όσοι πιστοί προσέλθετε, η δόση σας είναι εδώ, οι υπόλοιποι συμβουλευθείτε το γιατρό σας για συνταγή.

512

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.