BATTLE OF THE BANDS – Τετάρτη 19/11, Eightball Live Stage

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

To i-JUKEBOX.gr και η ‘Over the Top’ Promotion παρουσιάζουν:
BATTLE OF THE BANDS 2014-15
Thessaloniki Edition

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, Eightball Live Stage (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Doors open: 20.30 / Gig starts: 21.00
Είσοδος (με μπύρα): 6€

Leg 3 line-up:

JUMBERINGAS
PATH OF EXILE
SOUND-BUSTERS
THAT’S THE SPIRIT

Special guests: BEEROCRACY

FB Event

*********

Mε νικητές τους PLANET HOLLYWOOD, μια μαθητική μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίστηκε το BATTLE OF THE BANDS στο Eightball Live
Η επόμενη Μάχη των Συγκροτημάτων διεξάγεται την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, με τη συμμετοχή των JUMBERINGAS / PATHOF EXILE / SOUND-BUSTERS/THAT’S THE SPIRIT, ενώ η βραδιά θα κλείσει με special guests τούς BEEROCRACY, διακριθέντες στο προηγούμενο Battle of the Bands.

*********

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

JUMBERINGAS

Οι τζουμπερίνγκες είναι τηγανιτά λίπη από χοιρινό, εκλεκτός μεζές στη Μακεδονία, που όλοι οι μερακλήδες τον αγαπάνε. Είναι φτιαγμένες να ανταποκρίνονται στο ερωτικό κάλεσμα του αυθεντικού παγωμένου τσίπουρου, αυστηρά χωρίς γλυκάνισο, που ουδεμία σχέση έχει με το ούζο και τα συναφή. Αυτή τη γλυκιά απόλαυση θέλησε να μεταφέρει από τον ουρανίσκο στη μουσική το ομώνυμο ντουέτο, μέσω του πειραματικού flamenco rock ‘n’ roll ρυθμού της. Oι Jumberingas δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2013 στη Θεσσαλονίκη από τον Μπάμπη (κιθάρα) και τη Μαργαρίτα (φωνή – κιθάρα). Διασκευάζουν αγαπημένα τους κομμάτια, ενώ τον τελευταίο καιρό ετοιμάζουν και τα δικά τους.

http://www.facebook.com/pages/Jumberingas/215201238666712
http://www.youtube.com/channel/UCF26X5lOneyU9B3TcKQKRaQ/videos?spfreload=10m

PATH OF EXILE

Οι Path of Exile είναι ένα thrash metal συγκρότημα από τα Ιωάννινα. Δημιουργηθήκαν το 2009, από τον Alex και τον Κώστα κάτω από την ονομασία Electrify, παίζοντας κυρίως hard rock και heavy metal. Σαν Electrify έχουν μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως Grim Reaper και Crystal Tears. Ύστερα από διάφορες αλλαγές στο line-up και αντίστοιχές αλλαγές στο στυλ της μουσικής τους, το όνομα άλλαξε σε Path οf Exile λίγο πριν κυκλοφορήσει το πρώτο τους demo τον Δεκέμβριο του 2013.H μπάντα αποτελείται από τους Αλέξανδρο Γεροδήμο (κιθάρες), Λάμπρο Δημητρίου (μπάσο), Χρήστο Βακάρο (τύμπανα) και Χάρη Σιανά (κιθάρες / φωνητικά).

http://www.facebook.com/PathOfExileTheBand
http://youtu.be/8Lyvu3ULpQ4
http://youtu.be/RwRNrpCrwSs
http://youtu.be/5d6blUQH134

SOUND-BUSTERS

Οι Sound-Busters δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2014 στη Νάουσα από μια καλή παρέα φίλων, με καταγωγή τόσο από τη Νάουσα, όσο και από τη Θεσσαλονίκη. Σύντομα ανέλαβαν τα όργανά τους κι άρχισαν να προβάρουν διασκευές αγαπημένων τους κομματιών από τον χώρο του hard rock & classic rock. Είναι η πρώτη φορά που τους δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό το πρόγραμμά τους, το οποίο είναι βγαλμένο με πολύ μεράκι και αγάπη για τη μουσική. Θέλουν να μοιραστούν τις διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών και να προσφέρουν ένα καλό show στο κοινό. Το γκρουπ αποτελείται από τους Περικλή Χαραλαμπίδη (φωνητικά), Ηρώ Αδαμαντίδου (φωνητικά), Λευτέρη Μακρίδη (φωνητικά), Κώστα Λαβάσα(τύμπανα), Γιάννη Μακρίδη (πλήκτρα), Κώστα Μαρκόπουλο (μπάσο), Μιχάλη Κυριακού (κιθάρα) και Σπύρο Παπουτσή (κιθάρα).

BEEROCRACY (special guests)

Oι Beerocracy είναι το αποτέλεσμα ένωσης φοιτητών από το “Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης” του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αγάπη για τη μουσική. Πρωτοεμφανίστηκαν το 2012 και κινείται γύρω από το πυρήνα της rock με έντονες αναφορές, όμως, και σε άλλα μουσικά ακούσματα όπως το funk και το blues. Με φοιτητική-νεανική διάθεση ανακαλύπτονται συνεχώς νέοι μουσικοί ορίζοντες προσανατολισμένοι ιδιαίτερα σε μουσικά ακούσματα από μεγάλους rock και bluesκαλλιτέχνες του παρελθόντος. Το συγκρότημα είχε διακριθεί και είχε βραβευθεί στην προηγούμενη περίοδο του Battle of the Bands. Τα μέλη των Beerocracy είναι: Γιώτα Παπαχρυσού (φωνή), Κοσμάς Σπανίδης (κιθάρα), Κώστας Χατζόπουλος-Βουζογλάνης (μπάσο), Αργύρης Θώμογλου (τύμπανα).

http://www.facebook.com/beerocracyband
http://www.youtube.com/user/beerocracy2013/videos

THAT’S THE SPIRIT

Οι That’s the Spirit δημιουργήθηκαν τον Οκτώβριο του 2013 στη Θεσσαλονίκη, με ιδρυτικά μέλη τούς Παναγιώτη Μαραγκό (κιθάρα), Γιάννη Αποστολίδη (μπάσο) και Στέλιο Ρωμέλιο (τύμπανα). Η μπάντα ολοκληρώθηκε με την Ελπίδα Τσιβίογλου στα φωνητικά και τον Αντώνη Φωτιάδη στο σαξόφωνο. Ξεκίνησαν παίζοντας funk/rock διασκευές (Wild Cherry, Daft Punk, Red Hot Chili Peppers) και ηχογράφησαν το πρώτο τους κομμάτι σε funk/pop ήχο τον Νοέμβριο του 2013, με τίτλο “Canyon of Fire”. Τα κομμάτια τους ηχογραφούνται με την επιμέλεια του ηχολήπτη Αλέξανδρου Αγγελίδη σε High Definition Audio. Στη συνέχεια ηχογραφήθηκε το δεύτερο κομμάτι “LSD”, ενώ ακολούθησαν εμφανίσεις κυρίως σε συνεργασία με δήμους της Χαλκιδικής ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Τον Σεπτέμβριο του 2014 η Ελπίδα Τσιβίογλου αποχώρησε από την μπάντα κατά κοινή συμφωνία και στη θέση της εντάχθηκε στους That’s the Spirit η Χριστίνα Μυλώση, με την οποία το πρώτο live πραγματοποιήθηκε στον Εύξεινο.

http://tts-band.blogspot.gr
http://www.facebook.com/thatsthespiritbandhd
http://myspace.com/ttsbandofficial

*********

Λίγα λόγια για το BATTLE OF THE BANDS

Το BATTLE OF THE BANDS 2014-2015 / Thessaloniki Edition διεξάγεταιΤετάρτη και Κυριακή στο Eightball Live Stage έως τον Μάιο, με τους εξής όρους:

– Κάθε φορά διαγωνίζονται 4 συγκροτήματα, που ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα (δικές τους συνθέσεις ή και διασκευές).
– Το κοινό ψηφίζει ένα από αυτά γράφοντας το όνομά του στο πίσω μέρος του εισιτηρίου εισόδου και ρίχνοντάς το σε κάλπη μετά το τέλος της συναυλίας. Τα αποτελέσματα εκδίδονται αμέσως μετά τη λήξη της συναυλίας. Το συγκρότημα που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους, προκρίνεται στους Ημιτελικούς. 

Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο 6944 59-75-05 και στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (με την ένδειξη “Θεσσαλονίκη”).

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.facebook.com/groups/jnegris
http://www.facebook.com/groups/BattleOfTheBands.Athens
http://i-JUKEBOX.gr
http://www.facebook.com/overthetop.promotion

Χορηγοί:

ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΡΙΧΑΡΔΟΣ | ΖΑΧΟΣ MUSIC STORE
JAM RECORDING STUDIO | RED HOUSE MUSIC STUDIOS
REVOLVER RECORDING STUDIO | EASTSIDE RECORDING STUDIO
MAGNANIMOUS RECORDING STUDIO 

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ROCK OVERDOSE | ROCKWAY | GREEK REBELS
IN2LIFE | KULTUROSUPA | ROCK GREECE | ROCK ADDICTION
RECKONING HOUR | FULL THROTTLE RADIO SHOW
SINAVLIA | BEATER | BLOOD BROTHERS RADIO | KOURDISTIRI
SUMMER RAIN ROCK RADIO | LUST RADIO | HARD MUSIC

143