FROM EARTH: “Dark Waves”

Μέλη των Born From Pain, Blind Sight και 37 Stabwoundz, ενώθηκαν για ένα πολύ βίαιο album, το “Dark Waves”, κάτω από το όνομα From Earth.

Σκισμένο Lamb Of God way brutal modern metal, με αρκετά καλά μελωδικότατα leads και με το πνεύμα των Gojira ολόγυρα, το ντεμπούτο των From Earth είναι πολύ δυνατό, φοβερά τεχνικό και αν μη τι άλλο μας παρουσιάζει ένα σχήμα, με προσωπικότητα, άποψη, εκτελεστική δεινότητα και αποφασιστικότητα.

Μέσα στη γενική βαρβαρότητα που επικρατεί, κάποιες post metal αναλαμπές τύπου Neurosis, στιγματίζουν τη ροή του “Dark Waves” με τη γενικότερη διαφοροποίηση στις ατμόσφαιρες, προσδίδοντας ένα έξτρα ενδιαφέρον στην προσπάθεια των Ολλανδών.

“Blood Runs Cold”, “Perfect Storm”, “Godforsaken” (με εντονότατα Fear Factoryικό, βαρύτατο προσωπείο) και “New Light”, είναι από τις ξεχωριστές στιγμές, σε ένα στριφνό και δύσκολο άκουσμα. Αν είσαι φιλικά διακείμενος στον σύγχρονο brutal κόσμο που έχουν δημιουργήσει οι διάφοροι August Burns Red ή punkοφερείς Rosetta υπό επήρεια ουσιών, μπορεί και να το λατρέψεις. Πιστεύω θα δείξουν σαφέστερο στίγμα στο επόμενό τους album. Οπωσδήποτε ενδιαφέρον για τον new tech κόσμο.

470

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1164 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.