BLOODBOUND: “Stormborn”

10 χρόνια στην ευρωπαϊκή metal σκηνή, οι Σουηδοί Bloodbound, έρχονται με τον έκτο κατά σειρά δίσκο τους, “Stormborn”, τίτλος που δικαιολογεί απόλυτα το περιεχόμενό του από το πρώτο κιόλας άκουσμά του.

Παραγωγή 5 αστέρων! 10 κομμάτια, συν το instrumental κομμάτι εισαγωγής που σε βάζει καρφωτά στην καταιγίδα που ακολουθεί. Riff που θερίζουν στο πέρασμα των ηχητικών κυμάτων. Συνθέσεις επικού και power χαρακτήρα που σε μεταφέρουν στην χρυσή εποχή του Epic/ Power Metal, στα μέσα των 90’s.

Σαφέστατα υπάρχουν και εμφανείς επιρροές από παλαιότερες αλλά και μεταγενέστερες μπάντες ίδιας ιδιοσυγκρασίας αλλά μπροστά σε όλο το πακέτο που σου προσφέρει αυτός ο δίσκος, απλά περνάνε απαρατήρητες.

Ανεπιφύλακτα και από την πρώτη στιγμή αγοράς του δίσκου αυτού, η σωστή ένταση στην οποία θα πρέπει να αναπαραχθεί από το εκάστοτε πικ-απ ή cd player θα πρέπει να είναι τουλάχιστον στο maximum.

Συνίσταται ανεπιφύλακτα και χωρίς κόμπλεξ.

447

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.