KEEP THE PROMISE: "A Peaceful Mission of War"

H χώρα της μπότας αν την ψάξεις καλά έχει αρκετά συγκροτήματα της core νοοτροπίας, άλλα ενδιαφέροντα, άλλα όχι τόσο.

Οι κύριοι Keep The Promise παίρνουν τον παλμό του New York Hardcore και τον περνούν από το nu school φίλτρο των Terror, έχοντας υπόψιν τους και την πιο metal πλευρά του πράγματος που έχουν βγάλει στη φόρα οι Hatebreed.

Δηλαδή σε καλούν με παλινδρομικές μελωδίες να μεταμορφωθείς σε καγκουρό και να αρχίσεις ξέφρενο violent dancing. Όχι και βέβαια, δε θα ακούσεις κάτι το πρωτοπόρο, αλλά η παραγωγή είναι καλογυαλισμένη και οι κιθάρες έχουν πολύ όμορφες ιδέες, τα τύμπανα ξέρουν να αλλάζουν τέμπο κρατώντας το ενδιαφέρον σου αμείωτο και οι δύο διαφορετικές φωνές (υποθέτω και δυο διαφορετικοί άνθρωποι, θέλουν δουλειά στο Info τους) εναλλάσσονται δυναμικά και με νόημα.

Όταν μπήκε το album με hip hop διάθεση βέβαια, άρχισα να αναρωτιέμαι αν έχουν στείλει το υλικό στο σωστό μέρος, αλλά έπειτα κατάλαβα πως έχουν κάνει σωστά.

Οπότε αν είσαι φίλος του hardcore στη νέα του μορφή, τότε δεν έχει παρά να δοκιμάσεις να δεις αν αλήθεια, οι έξι Ιταλοί κρατούν την υπόσχεση τους!

Δουλειά άνω του μετρίου, πράγμα σημαντικό για ένα κουρασμένο και βομβαρδισμένο από μετριότητες, ιδίωμα!

427

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2118 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.