UNLEASHED & DECONTROLLED TOUR: Στην Αθήνα (ΑΝ Club) 26 Οκτωβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Τρεις μπαντες ενωνουν τις δυναμεις τους στα πλαισια του UNLEASHED & DECONTROLLED tour! Οι FADOM οι FATAL MUTINY και οι NEVER-TRUST θα παρουσιασουν υλικο απο τις προσφατες κυκλοφοριες τους σε 4 πολεις της Ελλαδας!

19/10 Ιωάννινα – Πολυχώρος Αγορά
24/10 Αγρίνιο – Metal union Club
25/10 Πάτρα – Estia Uni. Patras (w/Asphodel and Warbound order)
26/10 Αθήνα – An Club (w/Domination and Nuclear Terror)

Στο live της Aθηνας συμμετεχουν οι DOMINATION και οι NUCLEAR TERROR

Fadom

Οι Fadom δημιουργηθηκαν στις αρχες του 2010 κυκλοφορωντας την ιδια χρονια το 1ο τους EP με τιτλο THRASH BANDICOOT. Μετα απο διαφορες live εμφανισεις σε Αθηνα και Θεσσαλονικη κυκλοφορησαν το ντεμπουτο αλμπουμ τους “PANTOPHOBIA” τον Ιανουάριο του 2014 απο την Athens Thrash Attack. Αυτη την περιοδο η μπαντα βρισκεται σε διαδικασια συνθεσης παραλληλα με lives που πλαισιωνουν την προωθηση του PANTOPHOBIA!

Fatal Mutiny

Οι Fatal Mutiny είναι μία thrash μπάντα με έδρα τα Γιαννενα ! Ξεκίνησαν το 2011 και έως τώρα μετράνε 1 demo κι 1 full-length album (που εχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές), αρκετες εμφανισεις σε live με καλυτερη στιγμη οταν επαιξαν σαν support act με τους Sodom. Την περίοδο αυτή, ετοιμάζουν την 2η δισκογραφική τους δουλειά, συνεχιζοντας τα live για την προωθηση του ντεμπουτου τους “EXISTENCE IN EXTINCTION”

Never-Trust

Οι Never-Trust δημιουργήθηκαν το 2010,με έδρα την Αθήνα. Πολύ σύντομα το συγκρότημα ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο΄΄Bomb Da System’’ Ep (2011). Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του δίσκου υπήρξαν κάποιες αλλαγές στο line up της μπάντας και μετά από σκληρή δουλειά ηχογραφήθηκε το πρώτο full length album με τίτλο ΄΄Bras De Fer’’ το οποίο και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014.

Domination

Οι 16χρονοι Domination, ένα από τα ανερχόμενα neo-thrash group της ελληνικής σκηνής. Με το «Realm of Crisis» EP και το mini-CD «The Sacred Matrix» ήδη στις αποσκευές τους, αλλά και με αρκετά λιβε Ελλάδα αλλά και με ένα φρέσκο λιβε απο την Ιταλία, μας υπόσχονται thrash μέχρι τελικής πτώσης. Στο λιβε θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά καινούργιο υλικό απο τον επερχόμενο πρώτο Full-length της μπάντας “Infants Of Thrash”

Nuclear Terror

Οι Nuclear Terror δημιουργήθηκαν το 2009 από τον Kostas Korg (μπάσο, φωνή), και μετά από κάποιες αλλαγές μελών, το line-up είναι σταθερό από τον Οκτώβριο του 2013 , συνεπώς στη συναυλία της 26ης Οκτωβρίου γιορτάζει τον πρώτο του χρόνο. Το παρθενικό τους ΕΡ με τίτλο “Contaminated Salvation” κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο του 2014 λαμβάνοντας θετικές κριτικές από ελληνικά και ξένα μέσα, και θα είναι διαθέσιμο την ημέρα της συναυλίας , όπως και t-shirts του group. Oι Nuclear Terror θα παρουσιάσουν τα κομμάτια του ΕΡ, όπως και υλικό από τον πρώτο τους δίσκο που ετοιμάζουν αυτή την εποχή.

Doors : 19.30
Entrance : 6e

133