JIM JAMISON: "Crossroads Moment"

Η φωνή των θρυλικών SURVIVOR επιστρέφει με ένα καταπληκτικό δίσκο με τίτλο “Crossroads Moment“. Αν και δεν ξεκίνησε μαζί τους (ήταν μέλος των Target και Cobra) στη πορεία όλοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο του (συμμετοχή στους ZZ TOP, KROKUS, JEFF HEALLY BAND κ.α.).

Ήταν τόσο αγαπητή και αναγνωρίσιμη στο κόσμο η φωνή του σε σημείο να φτάσει να κάνει επιτυχία με το τραγούδι της δημoφιλούς τηλεοπτικής σειράς BAYWATCH.

Οι φίλοι του μελωδικού Hard rock μπορούν να θαυμάσουν για άλλη μια φορά τις νέες εξαιρετικές ερμηνείες του Jim Jamison αλλά και τα εξαίσια τραγούδια που δημιουργήθηκαν με την σημαντική βοήθεια του Jim Peterik (την ψυχή των Survivor).

Στο άλμπουμ υπάρχουν και άλλες δυνατές συνεργασίες όπως αυτή με τον Keally Keagy (Night Ranger) τον Mickey Thomas (Jefferson Starship), Τonny Denander αλλά και με τον Thom Griffin (Trillion) στα δεύτερα φωνητικά.

Τα τραγούδια του “Crossroads Moment” κερδίζουν με το πρώτο άκουσμα τον ακροατή ειδικά τα “Till the Morning Comes“, “Lost“, “Can’t Look Away“, και το φοβερό “When Rock Was King” αφιερωμένο στους σπουδαίους τραγουδιστές του αμερικάνικου ροκ της δεκαετίας του ’80.

Ο JIM JAMISON αποδεικνύει με αυτό το άλμπουμ για ποιο λόγο επιμένουμε ακόμα να αγαπάμε τον μελωδικό ροκ ήχο.F”

Στέφανος Ήμελλος

824