DIARY OF DREAMS: LIVE στις 15.11 ΑΘΗΝΑ στο Κυτταρο και 16.11 Θεσσαλονικη στο Eightball

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Οι απόλυτοι εκφραστές της σύγχρονης Goth/Electro σκηνής επιστρέφουν στη χώρα που αγάπησαν, αλλά και αγαπήθηκαν όσο λίγοι. 

Οι Diary of Dreams δημιουργήθηκαν το 1994 από τον Adrian Hates, βασικό συνθέτη αλλά και τραγουδιστή του συγκροτήματος. Από τα πρώτα τους βήματα κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στους ιδιαίτερους στοίχους αλλά και τον χαρακτηριστικό ήχο τους. Σύντομα η φήμη τους εξαπλώθηκε σ’ ολόκληρο τον κόσμο με αποτέλεσμα να θεωρούνται σήμερα ως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στο χώρο του Darkwave. 

2 χρόνια μετά από την τελευταία τους εμφάνιση με τους Diorama και μετά από 4 χρόνια στη Θεσσαλονίκη επιστρέφουν στις 15 και 16 Νοεμβρίου και θα βρεθούν στο Κύτταρο club και στο Eightball τόσο για να μας παρουσιάσουν τραγούδια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά “Elegies in Darkness ”, όσο και για να μας θυμίσουν το «σκοτεινό» παρελθόν τους. 

Η προπώληση ξεκινά σήμερα από το ticketarena.gr και τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 euros για περιορισμένο αριθμό ( 100 ). Μετά η προπώληση θα είναι 18 euros, ενώ στην είσοδο θα κοστίζει 20 euros.

Τα εισιτήρια θα βρίσκονται στα σημεία προπώλησης από τις 10 Οκτωβρίου.

Αθήνα: Monsterville , Dark Cell

————————————————————-

Θεσσαλονίκη: Διόροφον (Καλαμαριά) , Tickethouse , Bolivar , Nephilim , Alone

106