10 ΧΡΟΝΙΑ VIVE LE PUNK ROCK FESTIVAL IN ATHENS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10 Χρόνια VIVE LE PUNK ROCK FESTIVAL IN ATHENS !
17 & 18 Φεβρουαρίου 2023
1η μέρα στο AN CLUB και η 2η στο GAGARIN 205

Μετά από 2 χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, η 77-82 Team επιστρέφει δυναμικά για το καθιερωμένο διήμερο & γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας του VIVE LE PUNK ROCK FESTIVAL. To punk rock φεστιβάλ των Βαλκανίων και όχι μόνο, που έγινε θεσμός προσελκύει ολοένα και περισσότερο κόσμο από την όλη την Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ.

DAY 1: 17.02.2023 (AN CLUB)

H πρώτη μέρα του φεστιβάλ έρχεται να μας τινάξει τα μυαλά, καθώς οι INFA RIOT, RESTARTS, PRIORITIES, GRAMM ELEVEN και APATHY θα μοιραστούν την σκηνή του ιστορικού An Club και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο!

Οι INFA RIOT επιστρέφουν για να ξανά τραγουδήσουμε 999 Emergency Emergency και Pogo δίχως σταματημό! Το Λονδρέζικο ιστορικό UK-82 PUNK συγκρότημα θα μας ταρακουνήσει για τα καλά, σε ένα συναρπαστικό Setlist, με πολλά κομμάτια από το αγαπημένο άλμπουμ Still Out Of Order και οχι μόνο.

Μαζί τους οι εκρηκτικοί Hardcore punks RESTARTS. Το ιστορικό πλέον συγκρότημα του Λονδίνου είναι ενεργό από το 1995 έως και σήμερα, με αμέτρητες συναυλίες σε όλο τον κόσμο και μεγάλη δισκογραφία. Δυνατό τους σημειο οι ζωντανές εμφανίσεις, όπου μόνο η λέξη οδοστρώτηρας θα ταίριαζε πραγματικά.

Το lineup της πρώτης μέρας ολοκληρώνεται με 3 εγχώριες μπάντες.

Τους PRIORITIES απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέλη από BEGGAR BELIEF & ΟΜΙΧΛΗ, ‘οπου οι Street punk μελωδίες και τα sing along ρεφρέν θα μας ταρακουνήσουν για τα καλά.

Τους GRAMM ELEVEN Punk Rock απο Αθήνα, με τρομερα γυναικεια φωνητικά και μέλος απο τους PANX ROMANΑ, δεν θα μας αφήσουν να πάρουμε ανάσα.

Και τους νέους και πολλά υποσχόμενους APATHY. Street Punk και τα μυαλά στα κάγκελα!

DAY 2: 18.02.2023 (GAGARIN 205)

Η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, που θα λάβει μέρος στο GAGARIN 205, Ερχετε για ολοκληρωτική ισοπέδωση. Το Lineup μιλάει από μόνο του. G.B.H, PANX ROMANA, DIE IN VAIN, ANTINORMALS, KILLGRAVE.

Oι θρυλικοί G.B.H Απο το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, θα ισοπεδώσουν κυριολεκτικά την σκηνή του GAGARIN, μιας και το συγκρότημα βρίσκεται στα καλύτερα του, αφού τουράρει αδιάκοπα στα πλαίσια του ιστορικού άλμουμ CITY BABY ATTACK BY RATS, για την 30η επέτειο του.

Μαζί τους οι ιστορικοί PANX ROMANA που θα διαμορφώσουν ένα ειδικό Setlst για την περίσταση για να μας ταρακουνήσουν και να χορέψουμε Pogo δίχως αύριο.

3 ακόμα πολύ δυνατές μπάντες θα συμπληρώσουν την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ.

Οι DIE IN VAIN Hardcore Punk όλεθρος από την Τουρκία, oπου επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα.

Οι ANTINORMALS, το Αθηναϊκό PUNK ROCK τρίο που θα μας πωρώσει μιας και ο ήχος τους είναι κάτι μεταξύ RAMONES, MOTORHEAD και CLASH.

Και οι HARDCORE-METAL, KILLGRAVE. Mια καινούργια μπάντα με μέλη απο ENDSIGHT και XLOS που συγκλόνισε τον κόσμο από την πρώτη της εμφάνιση.

Σε ολα τα Vive Le Punk Rock Festival μέχρι στιγμής, έχουν τιμήσει με την παρουσία τους Punk Rockers από όλη την ηφήλιο αριθμόντας πάνω απο 40 εθνικότητες μέχρι στιγμής.

Ένα μοναδικό συναυλιακό διήμερο στο AN Club και στο GAGARIN 205 για όλους τους λάτρεις του Punk Rock, που κανεἰς δεν πρέπει να χάσει!

P.S. Την Κυριάκη 19 Φεβρουαρίου είναι το καθιερωμένο Hangover Meeting, όμως αυτή τη φορά στο BLACK HOLE KIPSELI, Κυψέλης 25 Aθήνα από τις 18:00 και μετά !

Εισιτήρια:
Ticket Prices:
Day 1: Presale 18€ // Doors 20€
Day 2: Presale 21€ // Doors 23€

Early bird Weekend 35€ (Only at Black Hole Kipseli)
Presale Weekend: 37€
Weekend tickets on Doors: 40€

Presale spots:
BLACK HOLE KIPSELI – ΚΥΨΕΛΗΣ 25, Αθήνα (17:00 – 00:00)
OLDSCHOOL – Σολωμού 13 -15 Αθήνα, Εξάρχεια (16:00 – 00:00)
SCARECROW RECORDS – Σολωμού 35 Αθήνα, Εξάρχεια (11:00 – 19:00)
BEANS & HOPS – Ηρακλείου 43 Αθήνα, Άνω Πατήσια (09:00-02:00)

77-82 Punk Rock Team
www.facebook.com/7782eam
www.facebook.com/vivelepunkrock
www.instagram.com/vivelepunkrockfest

365