WILD ROSE: “Dangerous”

Δεύτερο full studio album για τους Θεσσαλονικείς Wild Rose και η μεγάλη aor κοινότητα ανά την υφήλιο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι υπάρχει ένα σπουδαίο συγκρότημα σε μία μικρή γωνιά του πλανήτη που γνωρίζει πολύ καλά τον όρο ΜΕΛΩΔΙΑ και κυρίως, πώς να τον χρησιμοποιεί ώστε να χαρίζει όχι μόνο καλά και όμορφα τραγούδια αλλά και  μικρές στιγμές αγάπης, έρωτα και ανεμελιάς που μόνο όταν περνούν τα χρόνια αρχίζουμε να τις εκτιμούμε.

Οι Wild Rose υπηρετούν ένα ήχο που χλευάστηκε και πολεμήθηκε όσο τίποτα άλλο, στην χώρα που αναλώνεται να υπερεκτιμά και να ασχολείται με τους Manowar και Cradle of Filth και όχι με τους Τοto και τους Journey. Καταλαβαίνετε το γιατί…

Το “Dangerous” λοιπόν ακολουθεί πιστά τα βήματα του ντεμπούτου τους δίσκου και είναι ποτισμένο με άφθονο αμερικάνικο melodic rock, και aor ήχο ταιριασμένο απόλυτα με τα υπέροχα φωνητικά και τις ζεστές ερμηνείες του νεοφερμένου David A. Saylor (Push) Τραγούδια όπως τα “Alone”, “Hold On”, “Dream On”, “If You Still Love me” και την μποντζοβική μπαλάντα “Awake”, γοητεύουν δίκαια τους οπαδούς του συγκεκριμένου είδους.

Σημαντικό ρόλο στην πολύ καλή ποιότητα του album  αποτελεί και η “ολοκάθαρη” παραγωγή του εξαίρετου κιθαρίστα και συνθέτη του συγκροτήματος Andy Rock.

Όσοι λοιπόν λατρεύετε τις καλοκαιρινές βόλτες, τα beach party με τα κασετόφωνα, τα αυθόρμητα φλερτάκια, τα δυνατά κοκτέιλ ακόμη και το “Karate Kid”, τότε οι Wild Rose έχουν σίγουρα μία θέση στην καρδιά σας.

468