GRAVE DIGGER: “The Ballad of Mary” EP

Έχετε βγάλει έναν πολύ καλό δίσκο κάτι μήνες πριν και συγκεντρώνετε πάλι κάποια βλέμματα στο στρατόπεδό σας. Ποιος ο λόγος να το τραβήξετε από τα μαλλιά προκειμένου να επωφεληθείτε της όλης κατάστασης; Ναι, σε εσάς απευθύνομαι κύριοι Grave Digger!

Δε λέω, αρκετά ενδιαφέρουσα η επανεκτέλεση του The Ballad of Mary με τη συμμετοχή της Doro και των Van Canto, αλλά δε συγκρίνεται με το πρωτότυπο που να χτυπιέστε ανακούρκουδα χάμω! Και οκ, το Rebellion με τον Hansi Kursch να μοιράζεται τα φωνητικά με τον Chris Boltendahl, έχει μια μουσική υπόσταση, αλλά προσωπικά το εν λόγω κομμάτι, και ανάποδα να μου το παίζατε, πάλι θα μου άρεσε. Το ουσιαστικά άνευ λόγου αυτό EP συμπληρώνει άλλη μια εκτέλεση του προηγούμενου Ballad of Mary, αυτή τη φορά και με συνοδεία ορχήστρας (καλά μη φανταστείτε καμιά υπερπαραγωγή…) όπως και τα Highland Farewell, Coming Home (από το “The Clans Will Rise Again”) σε instrumental μορφή (έτσι για να κάνετε βραδιά καραόκε με τους φίλους σας…). Σας συμπαθώ ιδιαίτερα, το ξέρετε, αλλά ώρες ώρες το παρατραβάτε! Τέλος πάντων, ραντεβού τον Απρίλιο στο live…

631

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.