DEMORALIZE: Τα τραγούδια που εκφράζουν το συγκρότημα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Demoralize – Τα τραγούδια που εκφράζουν το συγκρότημα  

Με αφορμή τo  live στις 23 Νοεμβρίου με τους Medusa’s Wrath και τους Social Scream (FB Event: https://www.facebook.com/events/1093433585540490), ζητήσαμε από τους Demoralize να μας αναφέρουν 2 κομμάτια, από τη δισκογραφία τους, που εκφράζουν καλύτερα τη μπάντα αλλά και πώς αυτά δημιουργήθηκαν.  

The Beginning

Το κομμάτι ξεκίνησε να γράφεται το 2020 ξεκινώντας από το πρώτο Riff της κιθάρας. Μέσα από αλλαγές μελών της μπάντας το κομμάτι πήρε μια διαφορετική μορφή απ ότι φαινόταν αρχικά και ολοκληρώθηκε το 2023.

Οι στίχοι αναφέρονται στην πρώτη σκηνή του Elder Scrolls V: Skyrim αλλά είναι ταυτόχρονα και λογοπαίγνιο για την νέα αρχή που έκανε η μπάντα με τον Μιχάλη ως τραγουδιστή.

Chainfire

Το Chainfire γράφτηκε το 2016, στο πρώτο session ever μεταξύ Άρη και Γκας με αφορμή την Lead μελωδία η οποία παίζει στο Intro και στα Ρεφραιν.

Η μουσική χημεία ήταν τόσο καλή που το 95% του κομματιού γράφτηκε μεσα στις επόμενες μέρες και ουσιαστικά έγινε η αφορμή να γίνει η προσπάθεια να βρεθούν και τα υπόλοιπα μέλη και να σχηματιστεί μια Full Band.

Οι στίχοι βασίζονται στο ομότιτλο βιβλίο από το Sword of Truth Series του Terry Goodkind και για κάποιο διάστημα ήταν στα φαβορί και σαν όνομα της μπάντας πριν καταλήξουμε στο Demoralize. 


Demoralize.jpg

OFFICIAL LINK:

https://www.facebook.com/demoralizeband

13