DEMIDEAD– Single “REVELATION WITHIN” από το ALBUM “WAR AGAINST OURSELVES”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

DEMIDEAD – “REVELATION WITHIN”

από το ALBUM “WAR AGAINST OURSELVES”

Το τραγούδι “Revelation Within“ είναι μια αλληγορία, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Φαίνεται ότι περιγράφει το τελευταίο κεφάλαιο της Αγίας Γραφής “Αποκάλυψη”, ωστόσο χρησιμοποιεί τη δική του γλώσσα για να εκφράσει πώς η οπτική γωνία θα μπορούσε να αλλάξει την αντίληψη ενός ίδιου γεγονότος ή συναισθήματος.

Κάτι που συμβαίνει μπορεί να θεωρηθεί είτε καλό είτε κακό, όμως αυτό που είναι σημαντικό είναι μόνο η δική σας οπτική για αυτές τις συνθήκες.

Στην πραγματικότητα, το πρώτο μισό του τραγουδιού ακούγεται πιο βαρύ και πιο θριαμβευτικό, καθώς περιγράφει τη λαμπρή πορεία του κακού στη γη, που προστατεύεται από τον κύριό του καθώς συντρίβει τους Χριστιανούς, ενώ το δεύτερο είναι πιο οργισμένο. Οι Χριστιανοί αποκαλύπτουν την υποκρισία της φάρσας του αντιπάλου (ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν) λέγοντάς τους ότι αυτό θα τους κάνει μόνο πιο δυνατούς, ακόμα κι αν αναγκαστούν να υποστούν αυτά τα γεγονότα.

Το ίδιο γεγονός, δύο αντίποδες απόψεις: ο πρώτος νικητής, ο δεύτερος ταλαιπωρημένος και σε βαθιά δυσκολία, αλλά με όρεξη για εκδίκηση.

BAND BIO

Το αιώνιο μαρτύριο της εσωτερικής σύγκρουσης, η μάχη μεταξύ της ψυχρής λογικής και της συντριπτικής ευαισθησίας που σημαδεύει τη ζωή όλων και που ξεχύνεται καθημερινά στην κοινωνία που ζούμε. Ίσως σας είναι οικείο…
Αυτός ο πόλεμος είναι ακόμα πιο σκληρός για όσους υποφέρουν από ψυχικές ασθένειες και αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν έναν δαίμονα όλο και πιο αποφασισμένο να κυριαρχήσει και να καταβροχθίσει τη ζωή τους.
Η κατάθλιψη, η σχιζοφρένεια, η διπολική διαταραχή και η αγχώδης διαταραχή είναι μόνο μερικές από τις μορφές της, που ακόμα παρεξηγούνται από πολλούς.
Οι Demidead εξερευνούν τα βάθη αυτών των διαστάσεων με την αποφασιστικότητα εκείνων που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τον εαυτό τους στην τυραννία ενός εσωτερικού παρασίτου, που δεν θέλουν να τους σταματήσει ο φόβος του αγώνα, παρά τις δυσκολίες που βιώνουν σε αυτό το μονοπάτι.

Με το νέο τους άλμπουμ, οι Demidead, από την Ιταλία, πρόκειται να απελευθερώσουν ένα ισχυρό μείγμα μελωδικών ήχων Death, Nu, Djent και Groove Metal, με την thrash ταχύτητα που τους χαρακτηρίζει.
Αναγεννημένοι από τις στάχτες τους το 2018 από τον ιδρυτή Danilo Mazzei, με βασικά μέλη τον Claudio Pisano στην κιθάρα και άλλους μουσικούς, οι Demidead μπόρεσαν να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP τον Δεκέμβριο του 2019 με τη δισκογραφική GNE Records από την Brescia, με ένα χαρακτηριστικό Thrash/Prog Metal ήχο.
Λίγο αργότερα, το συγκρότημα επαναπροσδιορίζεται, τείνοντας σε πιο βαρείς και πιο ζοφερούς ήχους, με την άφιξη του Leonardo Giovanelli στα ντραμς και του Davide Pinto στην κιθάρα. Κυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ “War Against Ourselves” τον Απρίλιο του 2024, μέσω της Ad Noctem Records, εστιάζοντας περισσότερο στον αγώνα ενάντια στις ψυχικές ασθένειες και τους εσωτερικούς δαίμονες.

RELEASES

“War Against Ourselves” Απρίλιος 2024, μέσω της Ad Noctem Records (Debut Album)

OFFICIAL LINKS

Facebook: https://www.facebook.com/Demideadband/

Instagram: https://www.instagram.com/demidead_official/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC0bi7iXYyxLfio9dScGMTkQ…

Apple Music: https://music.apple.com/it/artist/demidead/1491195190

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0YZRUp4NVuCR4fgHpblpgT…

13

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*