SMOULDER live in Athens | special guests Wrathblade / Darklon

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ten Out of Ten Productions Presents

SMOULDER

with special guests

Wrathblade + Darklon

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 | An Club

Doors:20.00

Οι Smoulder έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Οι Καναδοί epic metallers Smoulder παρουσιάζουν ένα μοναδικό headlining show, μαζί με δύο από τους καλύτερους εκπροσώπους του ελληνικού heavy metal, τους Wrathblade και τους Darklon.

SMOULDER

Οι Smoulder έχουν ήδη κυκλοφορήσει 3 από τα σημαντικότερα album του επικού μέταλ της τελευταίας πενταετίας. Το ντεμπούτο τους, Times of Obscene Evil and Wild Daring, καθόρισε τον ήχο που θα υπηρετούσαν και μέσα σε ελάχιστο χρόνο κέρδισαν τις καρδιές των απανταχού φίλων του heavy metal. Την επόμενη χρονιά το EP Dream Quest Ends, μας χάρισε άλλα 2 υπέροχα νέα τραγούδια, μια διασκευή στο Cage of Mirrors των Manilla Road αλλά και τις 3 συνθέσεις του demo The Sword Woman, με το οποίο συστήθηκαν. Το περσινό, καταπληκτικό album Violent Creed of Vengeance, βρέθηκε στις υψηλότερες θέσεις των λιστών της χρονιάς και όχι άδικα, ήδη θεωρείται ως κλασικό του ήχου. Το special headlining show που ετοιμάζει για το αθηναϊκό κοινό, η εμβληματική Sarah Ann και η μπάντα της, θα σκορπίσει φόβο στους εχθρούς του μέταλ και χαρά σε όλους του φίλους του επικού ήχου.

LINKS

Facebook

Instagram

Bandcamp

Wrathblade

Η ελληνική metal σκηνή έχει τεράστια παράδοση στον επικό ήχο και μια από τις πιο ιστορικές μπάντες αυτής, είναι οι Wrathblade. Με δύο δίσκους, Into the Netherworld’s Realm (2012) και  God of the Deep Unleashed (2017) που οι παλαιοί θεοί και αρχαίοι βασιλιάδες θα λάτρευαν, η ειλικρίνεια της μουσικής τους συνεχίζει να εμπνέει και κυρίως να συγκινεί τους φίλους του αγνού μέταλ.

LINKS

Facebook

Bandcamp

Darklon

Με ορμή και χωρίς καμία έκπτωση στην οργή που θα μεταφέρουν στα σανίδια του An Club, οι Darklon θα ανοίξουν την βραδιά με τρόπο που αρμόζει σε αυτή την “Συντροφιά του Ατσαλιού”. Οι δύο δίσκοι τους, Rise from Death (2019) και The Redeemer (2023), έχουν καταγραφεί ως κορυφές της ελληνικής metal παραγωγής και αυτά ακριβώς τα τραγούδια περιμένουμε να απολαύσουμε.

LINKS

Facebook

Instagram

Bandcamp

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμή Προπώλησης: 22€

Ηλεκτρονική προπώληση : μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του (Media Markt, Public, βενζινάδικα Eko, Shell, BP κ.α.)

LINK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

https://www.more.com/music/smoulder-live-for-the-first-time-in-athens

Hard Copy Tickets: No Remorse Records (Ακαδημίας 81)

22

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*