Οι Wastefall κυκλοφορούν το νέο τους single “Iced Heart”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γνωστοί για τη βαθιά και στοχαστική μουσική τους, οι Wastefall είναι ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουν την κυκλοφορία του νέου τους single, “Iced Heart”.

Το “Iced Heart” είναι ένας ωμός και επιβλητικός ύμνος που εμβαθύνει στο ταραγμένο τοπίο της σύγχρονης ψυχής, αντιμετωπίζοντας θέματα υποκρισίας και ψυχικής πάλης. Σε μια εποχή όπου η αυθεντικότητα συχνά επισκιάζεται από προσχήματα, το νέο κομμάτι των Wastefall αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις κατά μέτωπο, αγγίζοντας ακροατές που αναζητούν παρηγοριά και κατανόηση στη μουσική.

Αντλώντας έμπνευση από προσωπικές εμπειρίες και κοινωνικές παρατηρήσεις, οι Wastefall έχουν δημιουργήσει ένα τραγούδι που είναι τόσο συγκινητικό όσο και δυναμικό. Το “Iced Heart” συνδυάζει στοιχειωτικές μελωδίες με έντονο στίχο, δημιουργώντας ένα ηχοτοπίο που είναι τόσο συναρπαστικό όσο και ανησυχητικό. Ο χαρακτηριστικός συνδυασμός δυνατών οργάνων και εκφραστικών φωνητικών της μπάντας ξεχωρίζει, καθιστώντας αυτό το single απαραίτητο άκουσμα τόσο για τους παλιούς όσο και για τους νέους ακροατές.

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που να μιλά για τις εσωτερικές μάχες που όλοι αντιμετωπίζουμε σε έναν κόσμο που συχνά φαίνεται ανειλικρινής,” δήλωσε ο Domenik Παπαεμμανουήλ. “Το “Iced Heart” είναι ο τρόπος μας να εκφράσουμε την απογοήτευση και την απομόνωση που προέρχεται από το να ζεις σε μια εποχή που κυριαρχείται από την υποκρισία. Ελπίζουμε οι ακροατές μας να βρουν ένα κομμάτι των δικών τους εμπειριών σε αυτό το τραγούδι και να νιώσουν μια αίσθηση σύνδεσης και κατανόησης.”

Οι Wastefall συνεχίζουν να ωθούν τα όρια με τη μουσική τους, και το “Iced Heart”  δεν αποτελεί εξαίρεση. Το single είναι μια απόδειξη της αφοσίωσης της μπάντας να αντιμετωπίζει τα πραγματικά ζητήματα μέσω της τέχνης τους, παρέχοντας μια φωνή σε αυτούς που νιώθουν ότι δεν ακούγονται.

Συνοδευτικά με την κυκλοφορία του “Iced Heart”, οι Wastefall θα παρουσιάσουν επίσης ένα οπτικά εντυπωσιακό lyric video, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube σήμερα, 21 Ιουνίου 2024. Το βίντεο υπόσχεται να είναι μια οπτική αναπαράσταση των θεμάτων του τραγουδιού, ενισχύοντας τη συνολική επίδραση της μουσικής.

Οι οπαδοί και τα μέσα ενημέρωσης καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας το hashtag #IcedHeart και να ακολουθήσουν τους Wastefall στους επίσημους λογαριασμούς τους για αποκλειστικό περιεχόμενο, ενημερώσεις και περισσότερα.

**Σχετικά με τους Wastefall:**

Οι Wastefall είναι μια δυναμική progressive metal μπάντα γνωστή για τον ήχο τους που αψηφά τα είδη και τους βαθυστόχαστους στίχους τους. Από την ίδρυσή τους, έχουν μαγέψει κοινό παγκοσμίως με τη δυνατή μουσική τους και τις επιβλητικές εμφανίσεις τους. Με αφοσίωση στην αυθεντικότητα και πάθος για την αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων, οι Wastefall συνεχίζουν να αφήνουν ανεξίτηλο σημάδι στη μουσική βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες, αιτήματα για προώθηση ή για να κανονίσετε μια συνέντευξη, επικοινωνήστε με τον Νίκο Σιγλίδη στο info@harmoniapr.com

Follow Wastefall:

Official Facebook Page

Official YouTube Channel

421