HAILSTEEL: Παρουσιάζουν το official video για το κομμάτι “Game Over”

Οι Αθηναίοι Hailsteel, εν όψει της εμφάνισής τους το Σάββατο στις 30 Μαρτίου στο Nomads στο Θησείο μαζί με Junkwolfz (Αθήνα), Resurrection (Πάτρα), δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμα single μέσα από το ντεμπούτο τους, με τίτλο “Raw Rapid Aggressive”.

Πρόκειται για το κομμάτι “Game Over” και παρακάτω μπορείτε να δείτε το official video του:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Raw Rapid Aggressive”:

1.Raw Rapid Aggressive
2.Game Over
3.Tanks in the Streets
4.Defenders United
5.Violence of Law
6.Warrior of the Sea
7.Wings in the Sky
8.Hailsteel

Ακολουθούν πληροφορίες για την εμφάνισή τους στο Nomads:

https://www.facebook.com/events/1078588629857978/

▷ Οι Hailsteel είναι μια Speed/Heavy Metal μπάντα από την Αθήνα, έντονα επηρεασμένη τόσο απο το NWOBHM όσο και από το Thrash Metal. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή σε Ελλάδα και εξωτερικό με ονόματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη σκηνή όπως Flotsam and Jetsam, Helstar, Blaze Bayley (-ex Iron Maiden), Black Trip, Vultures Vengeance, Litany, Screamer, Blizzen, Spitfire και πολλοί ακόμα. Χαρακτηριστικό του ήχου τους είναι οι γρήγορες ταχύτητες και τα πολλά leads που διαμορφώνουν τη δυναμική και επιθετική μορφή της μουσικής τους η οποία ειναι άμεσα συνδεδεμένη και με τη σκηνική τους παρουσία. Σχηματίστηκαν από τους Βασίλη (κιθάρα & τραγούδι), Σπύρο (κιθάρα), Στάθη (μπάσο) και Jimmy (τύμπανα) το 2015 και αυτή η σύνθεση παραμένει ισχυρή, κυκλοφορώντας το ντεμπούτο τους άλμπουμ Raw Rapid Aggressive με τη Ιαπωνική Red Rivet Records.

▷ Οι Junkwolvz είναι μια μπάντα με έδρα την Αθήνα. Ο ήχος τους γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στο metal και το hard rock και ο σκοπός τους είναι η επαναφορά του rock‘n’roll στοιχείου στη metal μουσική. Ξεκινώντας το 2019 με κύριες επιρροές τους Mötorhead, Megadeth και Guns’N’Roses, έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει το demo “Still Going Down” και τα singles ”A Blackened Star” και “The Monster” και βρίσκονται καθ’οδόν για την κυκλοφορία του πρώτου τους αλμπουμ!

▷ Οι Resurrection δημιουργήθηκαν τον Μάϊο του 2018 με τον ήχο της μπάντας να κινείται σε thrash metal μονοπάτια, με αρκετές groove metal πινελιές, και επιρροές από Slayer, Death, Suicidal Angels ,Havok κ.α..
Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 2 singles, το “Seeds of Death” και το “70.000 bombs”.

Nomads Athens
Ερμού 135, Αθήνα, ΗΣΑΠ Θησείο
Eναρξη: 20:00
Προπώληση: 8€

Vertex Needle Multimedia

https://www.facebook.com/Hailsteel/

256