BIRDS OF VALE: Δίνουν στη δημοσιότητα το video signle “Caviar”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Caviar» – Νέο single και video clip από τους Birds of Vale

Το «Caviar» είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους με τίτλο «Limbo», που θα κυκλοφορήσει από τη Bitter Tea Records (Loud Silence, Night Is Young, Supersoul κ.α). Βlues riffs και on the edge φωνητικά συναντάμε και σε αυτό το single των Birds of Vale, καθώς και μία πιο χαρούμενη διάθεση. Έχει προηγηθεί το single «Sungun».

Η μίξη και η παραγωγή έγινε από τον Alex Bolpasis στο Suono Studios. Ηχογραφήθηκε από τον Άλεξ Μπόλπαση στο Artracks Studios and Suono Studios και το mastering έγινε από τον Nick Townsend στο Infrasonic Sound Studios στο Los Angeles, της California.

Oι Birds Of Vale δηλώνουν σχετικά με το «Caviar»: Είναι ουσιαστικά ένα ερωτικό γράμμα ή μια εξομολόγηση σε μια όμορφη περσόνα που προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της ενώ τρέχει μακριά από όλα τα προβλήματά της.

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ή να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό προέρχεται από προσωπικές εμπειρίες, αλλά σίγουρα όλοι μας έχουμε σκεφτεί εκείνο το ξεχωριστό άτομο, που κάνει τη ζωή μας κόλαση, αλλά εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε περισσότερα από αυτό.

Το video clip σκηνοθετούν ShareAfilm, Art Director η Μαριάνθη Χριστοδούλου, ενώ πρωταγωνιστούν ο Σωκράτης Αντωνόπουλος και η Μαρία Ασημακοπούλου. Στόχος του είναι να απεικονίσει το προαναφερθέν συναίσθημα/κατάσταση.

Ανάμεσα στη θολούρα των τσιγάρων και του αλκοόλ, ενώ αντιμετωπίζεις όλα τα καθημερινά προβλήματα που σου δίνει η ζωή, μπορεί να εμφανιστεί εκείνο το ξεχωριστό πρόσωπο που χρειάζεσαι, κάνοντάς σε να αμφιβάλλεις για τη διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. 

Ακούστε το «Caviar» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

YOUTUBE

SPOTIFY

ITUNES

Το artwork υπογράφει ο Calma Coils / @calma_coils

WHO IS WHO

Οι Birds of Vale δημιουργήθηκαν στις αρχές 2020 στην Αθήνα, και στα τέλη του ίδιου χρόνου κυκλοφόρησε το debut double single τους Devil in / Beautiful Girl από την Bitter Tea Records, σε παραγωγή Άλεξ Μπόλπαση, το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. H μουσική τους έχει βαθιά τις βάσεις της στον 70’s heavy blues/rock n roll ήχο, ο οποίος αναμειγνύεται με μια σύγχρονη πινελιά. Μπάντες όπως οι Led Zeppelin και οι Black Rebel Motorcycle Club αποτελούν σταθερά σημεία αναφοράς της μουσικής τους. Έχοντας παίξει σε διάφορα venues της Αθήνας μέσα στο 2023, μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν το πρώτο τους LP “Limbo”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 από την Bitter Tea Records.

FOLLOW

Facebook: https://www.facebook.com/birdsofvale

Instagram: https://www.instagram.com/birds_of_vale

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5JDklELUGxgEth1DwQF7M6

LYRICS

Woman you’re my rider

Where you want to go?

Sitting down below shining stars

Gotta stay around, around

What you gonna say?

Building all your walls

Pretty diamond, demons dine on

Ready for your show

Now you smile

While you smoke your cigar

Paranormal eyes

Caviar with cold champagne

Weight on your side

Running till the end

Keeping all your cool inside

Gonna face your troubles anyway

Spoiled money child

Living on your own

Tried to give you all my love

Always craved for more

Well, hello

Why you sit down and cry?

It won’t take too long

Come and treat me rum and coke

346