IN MEMORY: In Memory… a tribute to the Dead @ Eightball

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι In Memory… επιστρέφουν στο δεύτερο σπίτι τους και ετοιμάζονται για ένα ακόμα tribute to the Dead.

Το ήδη τεράστιο play list μεγάλωσε και ανανεώθηκε, ξέρετε περίπου τι να περιμένετε, έχουμε ετοιμάσει και μερικές εκπλήξεις για εσάς…

Πέμπτη 05 Οκτωβρίου,
21:00 η ώρα,
είσοδος 8 ευρώ.

Remember the fallen…

E-ticket
✝️ https://cometogether.live/event/540

“Οι In Memory… a tribute to the dead, είναι μια μπάντα φίλων. Δεν είμαστε επαγγελματίες μουσικοί, με εξαίρεση τον κ. Harry “the Tyrant” Conklin που έκανε καριέρα όταν αρκετοί από εμάς δεν είχαμε ακόμα γεννηθεί.

Εμείς μαζευόμαστε και παίζουμε μουσική πρωτίστως για να περνάμε καλά, να κάνουμε συναυλίες όποτε μας το επιτρέπει ο χρόνος και οι υποχρεώσεις μας, να βλέπουμε φίλους και όλοι μαζί να τιμούμε αυτούς που έφυγαν.

Ακριβώς όμως επειδή δεν είμαστε επαγγελματίες, ξέραμε όλοι εξ’αρχής ότι δεν θα γίνουμε πλούσιοι από αυτό. Έχουμε οικογένειες, παιδιά, τις δουλειές μας, μπορεί και 2 δουλειές, και μια καθημερινότητα δύσκολη, όπως και όλοι σε αυτό το πλήρως ανοργάνωτο χωριό που λέγεται Ελλάδα.

Από την άλλη, έχουμε τα σπίτια μας ολόκληρα και τα “υπάρχοντά” μας ακέραια, σε αντίθεση με πολλούς συνανθρώπους μας που φέτος δοκιμάστηκαν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Επίσης, έχουμε 2 χέρια, 2 πόδια, και όρεξη (ακόμα) να παλέψουμε για τις ζωές μας.

Μετά από ομόφωνη απόφαση μεταξύ των μελών των In Memory…, αποφασίσαμε με χαρά να δωρίσουμε τα έσοδα από την προγραμματισμένη για την Πέμπτη 05 Οκτωβρίου στο Eightball club, στους ταλαιπωρημένους κατοίκους των πληγέντων περιοχών της Θεσσαλίας.

Η ακριβής διαδικασία που θα γίνει αυτό θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Για την διευκόλυνση όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν στον σκοπό, άσχετα από το αν θα παρευρεθούν ή όχι στο Eightball παρέα μας, θα προστεθεί στο επίσημο event link ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου.

Τέλος, θέλουμε να ξέρετε ότι όλο αυτό που σκεφτήκαμε και ετοιμάζουμε, δεν θα μπορούσε να είναι εφικτό χωρίς την βοήθεια συγκεκριμένων ανθρώπων, η αναφορά των οποίων θα γίνει ξεχωριστά από αυτό το δελτίο τύπου, για να ξέρετε όλοι ποιους να λογαριάζετε σαν “πραγματικούς ανθρώπους” ανάμεσά μας.

Ευχόμαστε όλοι πλέον να γίνει καθολικά αντιληπτό πως το μόνο που έχουμε είναι ο ένας για τον άλλον, και πως το μεγαλύτερο όπλο μας είναι η αλληλεγγύη.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την υποστήριξη, την οποία θεωρούμε δεδομένη.

Μετά τιμής,

In Memory… a tribute to the Dead”

410