WITCH CROSS: “Angel Of Death”

ALBUM

Είδος: Heavy Metal
Δισκογραφική Εταιρεία: High Roller
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Ιουνίου 2021

Πείτε μου έναν που δεν έψαξε μανιωδώς να αγοράσει την κυκλοφορία “Fit For Fight” του 1984 των Δανών Witch Cross, που θεωρείται ένα κλασικό μνημείο της αγαπημένης μας μουσικής.

Και μιας και οι Δανοί δεν είναι η μπάντα “δισκογραφική μηχανή”, την 3η τους δισκογραφική δουλειά την βγάζουν τώρα τον Ιούνιο, έπειτα από 7 χρόνια σιγής και το “Axe To Grind”. Οι “πατεράδες” των Witch Cross, Mike Koch και Little John Field με τις συνθέσεις τους κατάφεραν να δώσουν άλλα 10 χρόνια ζωής στο συγκρότημα και να το επαναφέρουν ξανα στο προσκήνιο για να θυμηθούμε οι παλιοί και για να μάθουν οι νέοι.

Πιστοί πάντα στο παραδοσιακό Heavy Metal, το “Angel Of Death” έρχεται να μας τεκμηριώσει την ποιότητα των μουσικών του. Απλά και πιασάρικα riff δίνουν όλη την γεύση και βγάζουν τα γούστα των “βετεράνων”. Οι συνθέσεις αν και καινούργιες και φρέσκες μοιάζουν παλιακές και οι προσθήκες που έγιναν τα τελευταία χρόνια, Paul Martin (κιθάρα) και Jesper Haugaard (τύμπανα), αποδεικνύονται χρυσός με καλύτερη αυτή του Kevin Moore στο μικρόφωνο.

Οι Witch Cross, με την 3η τους κυκλοφορία, μας χαρίζουν έναν ώριμο δίσκο με γουστόζικο heavy metal, με 10 συνθέσεις βαρβάτες, τσαχπίνικες, γρήγορες και δυνατές. Έχει έντονο το στοιχείο του rock and roll και δεν ντρέπεται να σε κάνει να νιώσεις διάφορα συναισθήματα ακούγοντάς το. Σίγουρα όποιος θέλει να επενδύσει στο καλόγουστο heavy metal, πρέπει να ρίξει τα λεφτά του σε αυτό το δισκάκι.

Facebook Page: https://www.facebook.com/WitchCross
YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/WitchCrossChannel
Bandcamp Page: https://witchcross.bandcamp.com/

1042
Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.