LEGION OF THE DAMNED: "Cult Of The Dead"

Οι Legion Of The Damned είναι ένα συγκρότημα από την Ολλανδία, το οποίο δι­και­ο­λο­γη­μέ­να έχει προκαλέσει συ­ζη­τή­σεις γύρω από το όνομα του τα τελευταία χρόνια. Κι­νού­νται στο χώρο του thrash ενώ από τη μουσική τους δε λεί­πουν και κάποιες death πι­νε­λιές.

Ο νέος τους δίσκος “Cult Of The Dead, αποτελεί τη τέταρτη συνολικά κυκλοφορία τους και πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Ο δίσκος, με διάρκεια κάτι παραπάνω από 40 λεπτά, αποτελείται από 10 τραγούδια συν ένα intro.

Τα κομμάτια είναι κατά κύριο λόγο γρήγορα (έως πολύ γρήγορα), επιθετικά και σκοτεινά, όπως σκοτεινή είναι και η θεματολογία των στίχων τους. Το γεγονός ότι οι Legion Of The Damned δεν έχουν πολλά solos στα τραγούδια τους μπορεί να ξενίσει κάποιους, αλλά πραγματικά κάνει τα τραγούδια ακόμα πιο άμεσα και ιδανικά για headbanging.

Η κυκλοφορία αυτή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όλους τους φίλους του είδους, να γνωρίσουν ένα καταπληκτικό νέο συγκρότημα, το οποίο στα τρία μόλις χρόνια από την πρώτη τους κυκλοφορία, έχει καταφέρει να δημιουργήσει όνομα στο χώρο που κινείται.

Δημήτρης Καρβούνης

517

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*