PURPLE DINO: “Jurassic Bar”

Είχα την ευχαρίστηση να γράψω δυο λόγια και στο περσινό τους demo “Demosaurus”, το οποίο μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις (review).

Πρώτον, να τους συγχαρώ για τους χαριτωμένους τους στίχους και για τα απλά καλαίσθητα εξώφυλλα τους που δίνουν μια extra ώθηση.

Δεύτερον, πήγαν ένα βήμα παραπάνω, αν όχι περισσότερα και παικτικά και σε παραγωγή.

Με την πρώτη ακρόαση, κάτι μου έλειπε σε όγκο και βάρος, αλλά μετά το άκουσα σε σύστημα με subwoofer και ο όγκος επανήλθε. Πιστεύω όμως ότι μπορούν να κάνουν ακόμα καλύτερη δουλειά σε αυτό.

Αν είσαι οπαδός των 1000mods, θα βρεις λίγο χώρο και για τους Purple Dino, οι οποίοι δείχνουν ότι μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι εξαιρετικό.

Για να είμαι όμως ειλικρινής, τους περίμενα πιο δυναμικούς και πιο “θα σου πάρω τα μυαλά”, χωρίς να είναι κακό αυτό το ντεμπούτο τους. Κάθε αρχή και δύσκολη και πιστεύω πως δε θα μας απογοητεύσουν στο μέλλον.

Σε δυο τραγούδια του album συμμετέχει και ο τραγουδιστής των Black Hat Bones, Bob Mavridis, και δίνει έτσι μια διαφορετική ακουστική στα φωνητικά του βασικού τραγουδιάρη Παύλου,  που είναι πολύ μπάσα.

Μεγάλη στιγμή το “B.D.O.” και ωραία εξελίχθηκαν τα δύο επαναπροσδιορισμένα κομμάτια του demo, “Truck” και “Baby Burn me down” (στο οποίο τραγουδάει ο Mavridis).

Στα συν επίσης, και το φλερτ τους με rock ‘n’ roll και blues rock στοιχεία, τα οποία σίγουρα σε λίγο καιρό θα διαμορφώσουν έναν απόλυτα δικό τους ήχο, που ακόμη δεν υφίσταται!

Go on, ρε Ξάνθη!

457

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2117 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.