2 SMOKING BARRELS: Ένα τσιγάρο δρόμος

Θα κόψουν οι 2 Smoking Barrels των αγγέλων τα φτερά (νερό δεν δίνουν σίγουρα) ή θα μαγευτούν από το παραδεισένιο τους πέταγμα και θα βάλουν στο μπαούλο τα αλυσοπρίονα;

Οι Χάρης Ζερβός και Κυριάκος Παλίλης φιλοξένησαν στο στούντιο του M-word Web Radio τους Sorrowful Angels και όλα απαντούνται αν πατήσετε το παρακάτω link.

LINK

Αφήνοντας τον “ουρανό” τους έκατσαν στα σκαμνιά και έπαιξαν ακουστικά το κομμάτι τους “Suicidal Manners”.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 θα μάθετε πως βγαίνει η κιτρινίλα της νικοτίνης από τις άσπρες κουρτίνες, που είχε κρατήσει η μάνα σας για προίκα, αφού οι Nicotine Stain θα είναι μαζί με τους 2 radio criminals στις 4 μ.μ.!!!

FB EVENT

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα! Το Pauls Barbershop θα κληρώσει ένα business massage (ο κερδισμένος να μας πει πω νιώθει μετά) και ίσως η μπάντα να κληρώσει πίπες…slim για στριφτό τσιγάρο, ποιος ξέρει;

——————-

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr,για αυτό το λόγο δεν επετράπη στους καλεσμένους να διαγωνιστούν (δηλαδή δεν μπορούμε να μας πάρουμε συνέντευξη;). Δείτε παρακάτω. Στην πρώτη θέση και με ταχύτητα Usain Bolt, οι Mani Deum!

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Ακούσατε, Ακούσατε
Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι
Σέρβοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι,
Πολωνοί, αγάδες, πασάδες, ντερβισάδες,
Ρώσοι, Μπόερς και Φασαίοι (με αι).

Kατά διαταγή της πολυχρονεμένης μας εκπομπής:
Όποιος/όποια μπορέσει και φτιάξει οτιδήποτε που να έχει σχεση με την εκπομπή και πιο συγκεκριμένα με το όνομά της “2 Smoking Barrels” π.χ. κάποιο σχέδιο, χειροτεχνία, κατασκεύη, φωτογραφία οτιδήποτε με θέμα το όνομα της εκπομπής το βγάζετε φωτογραφία και μας το στέλνετε στο mail μας This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. γράφοντας ονοματεπώνυμο και ένα τρόπο επικοινωνίας, προφίλ facebook ή κινητό τηλέφωνο. Στις 30/01 ότι έχετε στείλει θα δημοσιευθεί μέσα από το page της εκπομπής. Στις 13/02 δύο από τις φωτογραφίες με τα περισσότερα likes θα κερδίσουν από μία κασέτα (TAPE WARS) μπαξίσι, τους παραγωγούς του πασα δια συζύγους και μετά τον θάνατον του πασά θα λαμβάνει και τον θρόνον!

——————-

Και επειδή στο εξωτερικό ζουν στην άγνοια και δεν έχουν υπόψη τους τους 2 Smoking Barrels, η συνέντευξη με το Σάκη των Rotting Christ ανέβηκε στο YouTube και απέκτησε και αγγλικούς υπότιτλους. Τώρα κανείς δεν έχει δικαιολογία να μην τη δει. Οι παραβάτες θα πυροβολούνται. Οι επιζόντες θα πυροβολούνται ξανά!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

150