CIVIL WAR: Αποχωρεί ο τραγουδιστής Patrik Johansson

Απρόσμενη η αποχώρηση του τραγουδιστή Patrik Johansson από τους Σουηδούς Civil War.

Η μπάντα, η οποία αποτελείται από τα πρώην μέλη των Sabaton, Rikard Sundén (κιθάρα), Daniel Mullback (drums) και Daniel Mÿhr (πλήκτρα) δηλώνει:

“Ο τραγουδιστής μας Patrik Johansson έφυγε ξαφνικά από τους Civil War χωρίς καμία προειδοποίηση. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για όλους μας. Οι Civil War θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και θα παίξουν σε όλες τις συναυλίες και festival όπως ήδη έχουν προγραμματιστεί! Προς το παρόν θα κάνουμε τις διακοπές μας και έπειτα θα ξεκινήσουμε την αναζήτηση νέου τραγουδιστή”.

Ο Johansson από τη μεριά του δηλώνει:

“Προκειμένου να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις: Έφυγα από τους Civil War γιατί λόγω της δουλειάς μου και της οικογενειακής κατάστασής μου δεν είμαι σε θέση να κάνω πολλά tour. Έδωσα στο συγκρότημα κάποια από τα καλύτερα τραγούδια μου και σχεδόν πέντε χρόνια από τη ζωή μου. Τους αγαπώ, αλλά όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος. Εύχομαι να βρουν ένα καλό τραγουδιστή που θα ενισχύσει το πνεύμα των Civil War. Αν δεν βρεθεί εγκαίρως αντικαταστάτης, εννοείται ότι θα τους βοηθήσω στις περιοδείες. Προς το παρόν, θα συγκεντρωθώ στους Astral Doors και ίσως να ετοιμάσω το διάδοχο του “Dark Hours” των Lion’s Share!”.

282