TRIAXIS: Ανακοίνωση νέας frontwoman από την Ελλάδα

Οι Βρετανοί heavy metallers Triaxis με υπερηφάνεια μας παρουσιάζουν την νέα τους τραγουδίστρια, την ελληνίδα μουσικό και στιχουργό, Angel Wolf-Black.

Με αφορμή το νέο line-up η μπάντα μας συστήνει τη νέα τους frontwoman, ενώ δίνει και στιγμιότυπο από την εκτέλεσή της για το τραγούδι “Stand Your Ground” από το τελευταίο τους album “Zero Hour”.



“Από την στιγμή που μετακόμiσα στην Αγγλία, οι δρόμοι μας με τους Triaxis, οι οποίοι ήταν σε αναζήτηση νέας τραγουδίστριας, διασταυρώθηκαν πολύ σύντομα. Τους τελευταίους μήνες απολάμβανα να μαθαίνω και να κάνω πρόβα τα τραγούδια τους, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη να τα εκτελέσω ζωντανά! Ελπίζω οι οπαδοί να μοιραστούν τα ίδια έντονα συναισθήματα στο μέλλον. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να γράφουμε νέο υλικό για την επερχόμενη κυκλοφορία μας, οπότε η αναμονή δε θα είναι μεγάλη!”, δηλώνει η Angel.

Και συμπληρώνει η μπάντα:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Angel στην μπάντα. Ήταν θέμα καλής τύχης διότι την στιγμή που ψάχναμε για τραγουδίστρια, εκείνη μετακόμισε στην Αγγλία και ταιριάζει απόλυτα στους Triaxis. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την επί 10 χρόνια τραγουδίστρια Krissie Kirby, για την δουλειά της. Όταν μας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ήμασταν συντετριμμένοι. Τώρα ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει με την Angel να έχει πάρει τα ηνία. Οι Triaxis έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους!”

Οι Triaxis είναι:
Angel Wolf-Black – φωνητικά
Glyndwr Williams – κιθάρα
Becky Baldwin – μπάσο
Matt Chambers – κιθάρα
Gareth Arlett – drums

Triaxis official site: http://www.triaxis.info/

243