YOU ME AT SIX: Νέο video single μέσα από το επερχόμενο “Truth Decay”

Οι You Me at Six επιστρέφουν με το νέο τους, όγδοο κατά σειρά, full length.

Τίτλος του θα είναι “Truth Decay” κι αναμένεται στις 27 Ιανουαρίου μέσω της The Orchard, σε παραγωγή Dan Austin (Biffy Clyro, Massive Attack, Pixies).

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει ένα ακόμα κομμάτι, μέσω του official video για το “HeartLESS”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Truth Decay”:

  1. Deep Cuts
  2. Mixed Emotions (I Don’t Know How to Tell You What I Was Going Through)
  3. God Bless the 90s Kids
  4. After Love in the After Hours
  5. No Future? Yeah Right (Feat. Rou Reynolds)
  6. HeartLESS
  7. Who Needs Revenge When I’ve Got Ellen Rae
  8. Breakdown
  9. Traumatic Iconic
  10. :mydopamine:
  11. A Smile to Make You Weak(er) at the Knees
  12. Ultraviolence
  13. A Love Letter to Those Who Feel Lost (Feat. Cody Frost)