Yama live στην Αθήνα | Παρασκευή 11/11- An Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ;

Yama live στην Αθήνα

Στις 11 Νοεμβρίου κάνουμε το μεγαλύτερο μας live στο An Club στην Αθήνα.

Αν βρήκες αυτά τα λουλούδια, έλα να τα μοιραστείς μαζί μας.

Παρασκευή, 11/11 στις 21:30
Είσοδος 8€
An Club, Αθήνα

Εισιτήρια από το Eventbrite, εδώ:

https://www.eventbrite.com/e/yama-live-athens-an-club-tickets-440549694997?fbclid=IwAR1vF5dNkrFU86Mubb7BifbQ63QppLKlFxsR3wbpk7up27Gf8DHxZM0KuWU

Οι Yama έρχονται στο An Club για το μεγαλύτερο τους live! Μετά από τα sold out shows τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην πόλη τους για αφήσουν την ψυχή τους στην σκηνή και να μοιραστούν τα λουλούδια τους με τον κόσμο.

Η inde pop μπάντα συνδυάζει γλυκές και ρυθμικές κιθάρες με δυνατά drums, catchy μπασογραμμές και στίχους που γεμίζουν εικόνες τον ακροατή. Οι μεγαλυτερες τους είναι καλλιτέχνες όπως ο Dominic Fike, η BENEE και ο Tyler the Creator.

Η πρώτη τους γνωριμία με τον κόσμο έγινε το καλοκαίρι του 2021, όπου κάνανε release 3 singles, το “Τι να κάνω?”, το “Δεν Πειράζει” και το “10 Ταχύτητες”. Το τελευταιο βρήκε μεγάλη επιτυχία στο TikTok, καθώς και έφτασε μέχρι το νούμερο 3 στην λίστα Viral 50 του Spotify.

Τα τρία αυτά κομμάτια πλαισίωσαν τον πρώτο τους δίσκο τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου, με τα streams να έχουν φτάσει πλέον περισσότερα από 1.000.000.

Εκτός από τα αποκλειστικά τους live, οι Yama έχουν εμφανιστεί στο Μιχάλης Κακογιάννης, το Schoolwave Festival αλλά και σε καλοκαιρινό tour στην Αμοργό και στην Αστυπάλαια.

472