WOLFBRIGADE: “Anti-Tank Dogs” EP

EP

Είδος: Hardcore
Εταιρία: Armageddon Label / Agipunk
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Αυγούστου 2022

Οκ! Όταν ακούς σαλάτα, ξέρεις ότι θα έχει λάδι!
Όταν ακούς Μτστκς, ξέρεις πως σε περιμένουν λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί!
Όταν ακούς για νέα δουλειά Wolfbrigade, ξέρεις ακριβώς τι θα περιμείνεις!

Οι Σουηδοί είναι από τις σημαντικότερες d-beat hardcore punk μπάντες που έχουν μείνει ενεργές και εκπροσωπούν επάξια την εγχώρια σκηνή τους, αλλά και γενικώς το ιδίωμα.

Στο νέο τους EP “Anti-tank Dogs” μας προσφέρουν τρία κομμάτια σε σύνολο 10 λεπτών για παραδοσιακό κοπάνημα μετά ξυλοφορτώματος. Άξια τέκνα των Discharge/Broken Bones κρατάνε ψηλά τη d-beat σημαία (που λέει ο λόγος γιατί δεν τις πολυθέλουμε κιόλας), προσφέρουν νέο υλικό για αυτούς που αγαπούν το είδος.

Επιπλέον, οι Wolfbrigade είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να ανοιχτεί μπροστά σου ένας νέος κόσμος, αν αγαπάς του Motorhead, αλλά συνάμα θέλεις κάτι σκληρότερο. Παράδειγμα σε αυτό το “Necronomion” που Orgasmatton-ίζει αρκετά στην αρχή του.

Η παραγωγή του είναι θαμπή, βαριά και σκουπιδένια όπως αρμόζει για να νιώσεις τους κραδασμούς κάτω από την πέτσα σου και το εξώφυλλο σε κάνει να αουυυυυυυυυυύ.
Οι Lycanthropunks είναι και πάλι εδώ. Αλυχτούν πεινασμένοι και ζητούν την υποταγή σου!

Τα ρέστα μου. Τους αγαπώ!

Facebook: https://www.facebook.com/lycanthropunks

727

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.