WINTER’S VERGE: Νέο single

NEWS

Δελτίο Τύπου

Οι  Winter’s Verge είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες της Κύπρου. Από  την ίδρυσή της  το 2005, η μπάντα έχει μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει 4 ολοκληρωμένα studio άλμπουμ και 3 Eps και έχει δημιουργήσει μια ισχυρή φήμη σαν μια από τις πιο εντυπωσιακές κυπριακές μπάντες στις live εμφανίσεις,  με το δυνατό μείγμα του επικού, μελωδικού και συμφωνικού metal τους!

Η μπάντα αποτελείται από 6 από τους πιο έμπειρους και γνωστούς μουσικούς της κυπριακής ροκ και μεταλλικής σκηνής , τον Γιώργο Χαραλάμπους στα φωνητικά,  το Deniel Pavlovski  και το Σάββα Παρπερί στις κιθάρες, το Σταύρι Μιχαήλ στα πλήκτρα, το Μιγκέλ Τραπεζάρη  στο μπάσο και το Ντάνι Γεωργίου σε τύμπανα.

Mετά από τρία χρόνια προετοιμασίας, οι Winter’s Verge είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα τους μέχρι σήμερα, το «The Ballad of James Tig». Πάνω σε μια ιδέα και στίχους του φημισμένου τοπικού συγγραφέα βιβλίων και θεατρικών έργων Φρίξου Μασούρα, το νέο άλμπουμ είναι μια άλλη ιστορία με ένα τεράστιο ηχητικό πεδίο και  με τον συμφωνικό ήχο που όλοι οι fans των Winter’s Verge σίγουρα θα αγαπήσουν.
Στο άλμπουμ θα συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “I Accept”. 

Οι Winter’s Verge είναι οι:
George Charalambous – φωνή
Harry Pari – κιθάρα
Miguel Trapezaris – μπάσο
Andreas Kopriva – κιθάρα
Daniel Georgiou – τύμπανα

Official links
https://www.facebook.com/WintersVerge/
https://www.youtube.com/channel/UCpVvSTeqlY7YEqXc1b7BFlg

462