VARATHRON: Πρεμιέρα για το “Glorification Under The Latin Moon”

NEWS

Την περασμένη χρονιά, γιορτάζοντας τα τριάντα χρόνια από τη σύλληψή τους με την “30 Years Of Darkness” περιοδεία τους, οι Έλληνες black metallers Varathron αποφάσισαν να ηχογραφήσουν ένα ζωντανό άλμπουμ στο São Paulo της Βραζιλίας, αποτίνοντας φόρο τιμής σε όλη τους τη δισκογραφία μέχρι σήμερα, ενώ ερμήνευσαν στην ολότητά του το “His Majesty At The Swamp” του 1993.

Η Βραζιλία ήταν ο τελικός σταθμός της περιοδείας τους, καθώς και ο τυχερός επιλαχών για την ηχογράφηση του “Glorification Under The Latin Moon”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου από την Agonia Records.. Η μίξη και το mastering έγινε στο Suncord Audiolab, ενώ το artwork ήταν δουλειά του Juanjo Castellano Rosado. Για το απόσπασμα του “Son Of The Moon” τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Luis Quinzá Gil & Stratos Kountouras (επίσης μπασίστας του συγκροτήματος), την παραγωγή οι Luis Quinzá Gil & Jimmy Sánchez, ενώ στις κάμερες ήταν οι Luis Quinzá Gil, Aldo Verástegui, Samuel Roque και Héctor Roque.

Οι Varathron είναι οι Stefan Necroabyssious (φωνητικά), Achilleas C (κιθάρες), Sotiris (κιθάρες) Stratos (μπάσο) και Haris (τύμπανα).

Tracklist:
Cultum Deus Aeternum (Ιntro)
Ouroboros Dweller
Cassiopeia’s Ode
Tenebrous
Saturnian Sect
His Majesty at the Swamp
Son of the Moon
Unholy Funeral
Nightly Kingdoms
Lustful Father
Flowers of My Youth
The River of my Souls
The Tressrising Of Nyarlathotep
Genesis of Apocryphal Desire
Sic Transit Gloria Mundi (Outro)

Facebook: https://www.facebook.com/VarathronOfficial

319