UNTO OTHERS: Nέο single και video

NEWS

Οι goth/power metallers Unto Others (πρώην Idle Hands) ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Roadrunner Records.

Επίσης έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι, το “When Will Gods Work Be Done”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το νέο video της μπάντας για το τραγούδι “When Will Gods Work Be Done”:

Σχολιάζοντας τη νέα κυκλοφορία και τα νέα της υπογραφής, ο Gabriel Franco, τραγουδιστής και κιθαρίστας της μπάντας, δήλωσε:
Το τελευταίο μας full length album βγήκε πριν από δύο χρόνια και πολλά έχουν αλλάξει, συμπεριλαμβανομένου του συγκροτήματος και εμένα, του ονόματος μας κ.λπ., οπότε θεωρώ ότι αυτό είναι μια επαναφορά του “εμείς” σε εκείνους που συνδέθηκαν με τη μουσική μας στο παρελθόν, καθώς και ένα ντεμπούτο για τους πολλούς που δεν το έχουν κάνει. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.

Αποτελούμενοι από τους Gabriel Franco (φωνητικά / κιθάρα), Brandon Hill (μπάσο), Sebastian Silva (κιθάρα) και Colin Vranizan (drums), οι Unto Others σχηματίστηκαν στο Πόρτλαντ, το 2017 και γρήγορα μαθεύτηκαν με το προηγούμενο όνομα της μπάντας τους Idle Hands. Μετά το “Don’t Waste Your Time” EP του 2018, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους “Mana” το 2019 με ευρεία αναγνώριση.

Οι Unto Others θα συμμετάσχουν σε μια μεγάλη Ευρωπαική περιοδεία μαζί με τους Behemoth, Arch Enemy και Carcass, που ξεκινάει στις 28 Σεπτεμβρίου στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και τελιώνει στο Rockefeller στο Όσλο της Νορβηγίας.

768