Ulalume + Resonoot + N’Cheezed +The Smoking Hiccup Machine + Beggar’s Delight | 29.04.2023 at An club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 29 Απριλίου στο An club!

Το πιο τρελό mix αισθητικής, ρυθμών και μελωδιών και ένα ανάκατο και πολυμορφικό, μουσικό πλυντήριο ηχοχρωμάτων, σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα live show!

Οι Ulalume, Resonoot, N’Cheezed, The Smoking Hiccup Machine, και Beggar’s Delight,
μας παρασύρουν στο υπέροχο και πολύχρωμο μουσικό τους σύμπαν, εκφράζοντας την αλήθεια τους και κάνοντας την διαφορά,
σε μια εποχή που η μη εκφραστικότητα έγινε συνήθεια….

Doors open: 20:30 – Dmg: 10€

Fb event: https://www.facebook.com/events/777805877318874/

Μάθε τα συγκροτήματα…

Ulalume

Με έναν ιδιόμορφο συνδυασμό ηλεκτρικών (κιθάρα, μπάσο) και ακουστικών (ακορντεόν, τρομπέτα, ούτι) οργάνων, ακροβατώντας ανάμεσα στη μελωδικότητα και το απόλυτο χάος, 6 άνθρωποι με διαφορετικές αναφορές και ακούσματα βάζουν ο καθένας την πινελιά του για να συνθέσουν ένα ηχόχρωμα που κάτι θυμίζει, αλλά όχι ακριβώς…

Με επιρροές από τους Clash, τους Cramps, τους Primus μέχρι την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων και της Ανατολής, αλλά και την πρόζα των Tiger Lillies και του Νικόλα Άσιμου στην ερμηνεία, η μουσική τους χαρακτηρίζεται από θεατρικότητα, πανκ ήθος, χορευτικότητα και μπόλικη ανατολίλα.

Βασικό στοιχείο της μπάντας και ο στίχος, που με χιούμορ και αμεσότητα καυτηριάζει την βαρβαρότητα, την αποξένωση και την αδικία των καιρών μας.

Φωνή, Ακορντεόν: Γιάννης Ζούπης
Τρομπετα: Δημήτρης Ζούρας
Ούτι, Κιθάρα: Άρης Χρηστίδης
Κιθάρα, Φωνή: Σπύρος Αγρανίτης
Μπάσο: Γιάννης Πατίκος
Ντραμς: Στέλιος Μπούρας


Resonoot
O Resonoot χρησιμοποιεί σαν βάση indie electronica συνδυασμένη με shoegaze κιθάρες για να διηγηθεί μικρές ιστορίες, βγαλμένες από την urban καθημερινότητα, αποτυπώνωντας προβληματισμούς, χρησιμοποιώντας συμβολισμούς και ψάχνοντας την λύτρωση.

Έχει κυκλοφορήσει 2 ΕΡ, Χρόνος (2020) και Days in the Sun (2021) και ένα LP, Μικρές Ιστορίες (2022), τα δυο τελευταία από την High Hop Records.

Στις live εμφανίσεις του διατηρεί κρυφή την ταυτότητα του και πολύ συχνά καλεί τυχαίο κόσμο να συμμετάσχει μαζί του στην σκηνή.


The Smoking Hiccup Machine

Οι Smoking Hiccup Machine δημιουργήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016 στην Αθήνα και αποτελούνται από τρία μέλη. Με μόλις 3 όργανα και με την έμπνευση στη διάθεσή τους δουλεύουν πάνω σε δικό τους υλικό. Επηρεασμένοι από τα 60s μέχρι και σήμερα, φτιάχνουν τη δική τους μουσική και την αποτυπώνουν χωρίς ταμπέλες.

Τον Απρίλιο του 2019 κυκλοφορούν ανεξάρτητα σε CD το πρώτο τους EP, “Several Pieces For Different Species”.

Το 2023, τους βρίσκει ανανεωμένους, ορεξάτους και τους βάζει στο στούντιο για την ηχογράφηση τού πρώτου τους album.

https://linktr.ee/the_smoking_hiccup_machine


N’Cheezed
Οι N’Cheezed είναι η πρώτη G-Pop μπάντα στην ιστορία της ελληνικής ροκ μουσικής. Συνδυάζοντας τον ελληνόφωνο στίχο με στοιχεία από πάσης φύσεως dance μουσική, funk, punk, country, j-pop και shred οι N’ Cheezed φέρνουν το πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση και επιθυμούν να κάνουν με τη μουσική τους τους πιο ετερόκλητους ανθωπότυπους να έρθουν κοντά. Έχουν ως βάση το λεκανοπέδιο Αττικής και είναι 3 στους 4 από νησί.

φωνή Χρήστος Πούλος Ρενεσης
ντραμς Βασιλάκης
μπάσο Αλέξανδρος Πούλος Ρενεσης
κιθάρα και δευτέρα φωνητικά Πέτρος Ανδρέας Μπότσος


Beggar’s Delight
Ηλεκτρική κιθάρα, live looping, περσικό daf και davul, (μερικές φορές και drum machine), είναι μερικά από τα συστατικά που κάνουν τη μουσική των Beggar’s Delight ένα εκπληκτικό, ασυνήθιστο και πειραματικό ταξίδι μεταξύ της Ανατολής και της Δύσης. Αυτό που ένωσε αυτό το ντουέτο, είναι η κοινή τους αγάπη για τον Nick Cave, τον Tom Waits, την ψυχεδελική ροκ αλλά και την παραδοσιακή ελληνική και ανατολίτικη μουσική. Η σύνθεση όλων αυτών των μουσικών ειδών και οργάνων είναι αυτό που κάνει τους Beggar’s Delight να ακούγονται τόσο ελκυστικοί και μοναδικοί.

Treefon Lazos: κιθάρα & τραγούδι

Δάφνη Σβανίας: κρουστά & φωνητικά

Αφισάκι: Adelfos Koufiwnas & Alex Pappa

265