Το ροκ συγκρότημα Love Ghost του Λος Άντζελες κυκλοφορεί το νέο σινγκλ “Puppet”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ροκ συγκρότημα Love Ghost του Λος Άντζελες κυκλοφορεί το νέο σινγκλ “Puppet”
Το “Puppet” είναι ένα συναισθηματικό και ατμοσφαιρικό τραγούδι για το να νιώθεις ελεγχόμενος και ευάλωτος και να βάζεις τις ανάγκες των άλλων μπροστά στις δικές σου.

Δείτε το lyric video:

Το “Puppet” ακολουθεί μια σειρά από single κυκλοφορίες για το Love Ghost που επαίνεσαν οι Rolling Stone, American Songwriter, FLAUNT, Alternative Press και άλλοι. Οι Love Ghost έκαναν πρόσφατα περιοδεία στην Ευρώπη, όπου έπαιξαν Rockpalast στη Γερμανία. Τον Αύγουστο περιόδευσαν στην Πόλη του Μεξικού παίζοντας παραστάσεις τόσο στο Auditorio BB όσο και στο Gamergy Festival της Amazon που μεταδόθηκε σε όλη τη Λατινική Αμερική. Έχουν κάνει τραγούδια με καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, όπως οι Rico Nasty, Adan Cruz, Mabiland και Tankurt Manas.

Η αγάπη κολλάει πάνω σου για πάντα είτε είσαι μέσα είτε έξω από αυτήν. Σαν μια οπτασία που δεν μπορείς να ταρακουνήσεις, δεν φεύγει ποτέ. Η μουσική του Love Ghost φέρνει στο νου ένα ύφος εξίσου ενημερωμένο από την παράδοση του Σιάτλ και την αφοβία της εποχής του Souncloud. Το συγκρότημα επέστρεψε πρόσφατα από το εμβληματικό φεστιβάλ Rockpalast στη Γερμανία, ακολουθώντας τα βήματα των Smashing Pumpkins, Green Day, R.E.M. και πολλοί άλλοι. Έχουν περιοδεύσει εκτενώς, παίζοντας παραστάσεις σε μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο, η Πράγα, το Αμβούργο, το Τόκιο, η Οσάκα, το Κίτο, το Δουβλίνο, το Κορκ και το Γκάλγουεϊ.

Έχουν συνεργαστεί με παγκόσμιους καλλιτέχνες από το Μεξικό, την Ισπανία, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κολομβία, τη Γερμανία και τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των Rico Nasty, Adan Cruz, Princessbri, Scarlett Rose, Geassassin, Tankurt Manus, Mabiland, Strange Bones, Kamiyada+, Original God, Teeam Revolver, Grafi, Waynewood και Vollny.

«Η νέα μουσική που έρχεται από το Love Ghost είναι απλώς η αφήγηση των πραγμάτων που συμβαίνουν στη ζωή μας αυτή τη στιγμή», λέει ο frontman του συγκροτήματος Finnegan Bell. «Αυτά τα τραγούδια, για μένα, είναι πραγματικά όλα συνδεδεμένα με το χρόνο. Είμαστε σε μια τρελή περίοδο της ιστορίας και ως εκ τούτου γράφουμε τρελή μουσική».

Οι Love Ghost είναι ένα εναλλακτικό rock / trap / electro συγκρότημα που αποτελείται από τους Finnegan Bell (κορυφαία φωνητικά, κιθάρα), Daniel Alcala (κιθάρα, χορωδίες μηχανικής), Cory Batchler (πλήκτρα, δεύτερα φωνητικά) και Daniel Gallardo (ντραμς, φωνητικά).

Website: https://www.loveghost.com

161