Το γερμανικό πειραματικό ροκ project Screaming Bones κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “And it’ll be all good”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το γερμανικό πειραματικό ροκ project Screaming Bones κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “And it’ll be all good”
Το “And it’ll be all good” είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του έργου του Mike Screaming Bones, που οδηγεί τον ακροατή ακόμα πιο μακριά στη λαγουδίσια τρύπα των ψυχεδελικών ηχητικών τοπίων, των γλυκών υπνωτικών τόνων φλάουτου και των βαριών riff της κιθάρας.

Το άλμπουμ αναπτύχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και τώρα έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις μεγάλες υπηρεσίες ροής καθώς και στον ιστότοπο Bandcamp της Screaming Bones https://screamingbones.bandcamp.com/music

Το άλμπουμ είναι το αποτέλεσμα ατελείωτων ηχητικών πειραμάτων, σκάβοντας στην ίδια τη φύση της δημιουργίας ήχου, του εμπλουτισμού του ήχου και της ηχογλυπτικής. Το άλμπουμ περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια που κυριαρχούν στην κιθάρα, όπως το «Ghost Ride» ή το «Leave me alone».

Αλλά επίσης οδηγεί τους ήχους της κιθάρας σε διαφορετικό επίπεδο όταν οι ήχοι επαναλαμβάνονται ατελείωτα ενώ παραμορφώνονται και στρίβονται σε τρελές γραμμές καθυστέρησης και δυστοπικές αντηχήσεις, όπως ακούγονται σε κομμάτια όπως το «Dragonfly» ή το «Hive Song».

Ενώ οι περισσότεροι από τους ήχους δημιουργούνται χρησιμοποιώντας κιθάρα ή μπάσο, μερικοί από τους ηχητικούς καμβάδες δανείζονται εξοπλισμό από το side project του Mike «Bones:Dreaming». Κομμάτια όπως το «Raindrops» ή το «Early Morning Brain Chaos» ρίχνουν στρεβλά ηχητικά κύματα στη μίξη, μερικά τυχαία, μερικά με τάξη, ανταγωνίζονται τις κιθάρες του Mike.

Τα κομμάτια στο “And it’ll be all good” δεν έχουν κοινό θέμα. Ωστόσο, καθένας από τους μουσικούς τους σπόρους έχει γεννηθεί σε μια ονειρική κατάσταση και μερικά από αυτά έχουν εξελιχθεί σε ηχητικά τέρατα που έπρεπε να εξημερωθούν για να δημιουργήσουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα και θέματα που οδηγούν τον ακροατή σε ένα μουσικό ταξίδι που δεν είχε ξανακάνει.

Το “And it’ll be all good” δεν είναι ένα άλμπουμ για να το ακούσετε στο παρασκήνιο. Απαιτεί τον χρόνο και τη συγκέντρωσή σας, ζητά από τον εγκέφαλο και την ψυχή σας να το ακούσουν. Τα κομμάτια σε αυτό θέλουν να ανακαλυφθούν, θέλουν να απορροφηθούν, θέλουν να μεγαλώσουν στα αυτιά του ακροατή. Η μουσική σε αυτό το άλμπουμ είναι ένα κρυμμένο στολίδι, ένα λουλούδι, ένα δέντρο που μεγαλώνει λίγο περισσότερο κάθε φορά που το ακούς. Αυτό που φαίνεται σαν τυχαίο χάος στην αρχή γίνεται μια στρεβλή μελωδία μιας εξωπραγματικής ομορφιάς.

Η μουσική των Screaming Bones υπάρχει για να γεμίσει το κεφάλι σας. Θα σας οδηγήσει σε ένα ατελείωτο ταξίδι εάν είστε πρόθυμοι να αφήσετε τον εαυτό σας να βυθιστεί στη μουσική. Η μουσική θα αγγίξει κάτι βαθιά μέσα σου όταν την ακούς και θα την αφήσεις να ξεδιπλωθεί.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6cfbKcjlE8PzXeSdbKYsXi?si=yBpkiZsvSVKbk599X-laog

169