TIMO TOLKKI’s INFINITE VISIONS: Νέο μέλος ο Jari Kainulainen, πρώην μπασίστας των Stratovarius

NEWS

Οι Infinite Visions, το νέο συγκρότημα που σχημάτισε ο πρώην κιθαρίστας των Stratovarius Timo Tolkki, ανακοίνωσε ότι τη θέση του μπασίστα ανέλαβε ο επί πολλά χρόνια συμπαίκτης του στους Stratovarius, Jari Kainulainen.

Ο Jari Kainulainen έπαιξε σε κλασσικούς δίσκους των Φιλανδών όπως “Dreamspace”, “Fourth Dimension” και “Visions”. Συνολικά έπαιξε σε 9 δίσκους και έμεινε 12 χρόνια στη μπάντα. Επίσης είχε συμμετάσχει και στο ομώνυμο solo project του τραγουδιστή των Stratovarius Timo Kotipelto. Άλλα συγκροτήματα που έχει παίξει είναι οι Masterplan, Evergrey και Shadowquest.

Το line up των Infinite Visions περιλαμβάνει ακόμα τον Jorge Segersbol (Ancestral Dawn) στα φωνητικά και τον Jimmy Pitts (Eternity’s End)στα πλήκτρα, με τον drummer να ανακοινώνεται στις αρχές του επόμενου μήνα.

Το ντεμπούτο τους θα λέγεται “Union Magnetica” και θα περιλμβάνει 10 συνθέσεις. Κάποιοι από τους τίτλους τραγουδιών είναι οι ακόλουθοι: “Voice Of Tomorrow”, “You Rock My World”, “Sonata Black”, “Dangerous” και “Infinite Visions”. Ο δίσκος σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2021.

Μέχρι να έχουμε κάποιο νέο video απολαύστε τους Tolkki και Kainulainen σε κάποιες από τος επιτυχίες του παρελθόντος με τους Stratovarius:

Stratovarius – Hunting High and Low [HD] (official video)

Stratovarius – Against The Wind

Stratovarius – Speed of Light

217