TIM BOWNESS: Νέο video μέσα από το “Butterfly Mind”

Ο Tim Bowness επιστρέφει με το 7ο προσωπικό full length του.

Τίτλος του είναι “Butterfly Mind” κι αναμένεται στις 17 Ιουνίου μέσω της InsideOut Music, με την παραγωγή να έχει αναλάβει ο Brian Hulse και τη μίξη και το mastering o Steven Wilson.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, ο Bowness παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Dark Nevada Dream”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Butterfly Mind”:

1 Say your goodbyes, pt. 1
2 Always the stranger
3 It’s easier to love
4 We feel
5 Lost player
6 Only a fool
7 After the stranger
8 Glitter fades
9 About the light that hits the forest floor
10 Dark nevada dream
11 Say your goodbyes, pt. 2