THE SWORD: Kiss διασκευή στο κομμάτι “She” και διπλή κυκλοφορία

NEWS

Οι Τεξανοί Heavy Rockers, The Sword επιστρέφουν εις διπλούν με καινούριες κυκλοφορίες. Το Chronology 2006 – 2018, καθώς και το Conquest Of Kingdoms αποτελούν 2 νέες συλλογές με ακυκλοφόρητο υλικό και αρκετές διασκευές από την μέχρι τώρα πορεία της μπάντας.

Συγκεκριμένα στο Chronology 2006 – 2018 θα περιέχονται 52 κομμάτια, εκ των οποίων 12 ακυκλοφόρητα, συμπεριλαμβανομένου εκτελέσεις των κλασσικών “Freya”, “Iron Swan”,“Cloak Of Feathers” και “Deadly Nightshade. Παράλληλα θα υπάρχουν στην συλλογή εκτεταμένες σημειώσεις από τους Lars Ulrich (Metallica), Mark Morton (Lamb Of God), and Neil Fallon (Clutch).

Το Conquest Of Kingdoms θα κυκλοφορήσει σε τριπλό βυνίλιο και θα περιέχει 30 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου 16 ακυκλοφόρητα. Η συλλογή θα περιέχει remixes κλασσικών κομματιών, B-sides, ζωντανές ηχογραφήσεις, καθώς και αρκετές διασκευές όπως “Immigrant Song” (Led Zeppelin), “Nasty Dogs and Funky Kings” (ZZ Top), “She” (KISS), “Forever My Queen” (Pentagram) και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η κυκλοφορία και των 2 συλλογών θα είναι στις 5 Ιουνίου, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα την rifftastic διασκευή στο “She” των Kiss, το οποίο θα βρίσκεται Chronology 2006 – 2018.

The Sword:
John D. Cronise -vocals, guitar
Kyle Shutt -guitar
Bryan Richie -bass, synthesizer
Santiago “Jimmy” Vela III -drums

Official Website:https://theswordofficial.com/
Facebook:https://www.facebook.com/theswordofdoom/
Bandcamp:https://thesword.bandcamp.com/releases

711