THE SILENT RAGE: Ανακοίνωσαν νέο μπασίστα

NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί μας φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σταύρος Τσιλιβαράκος αποχώρησε από τις τάξεις της μπάντας για προσωπικούς λόγους. Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ των δυο πλευρών. Του ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα για το μέλλον και τον ευχαριστούμε θερμά για τα δέκα χρόνια που πέρασε στις τάξεις της μπάντας. Θα παραμείνει πάντα ένας πραγματικός αδερφός και φίλος.

Ωστόσο προχωράμε μπροστά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος μας μπασίστας είναι ο Γιώργος Χανιωτάκης. Ο Γιώργος υπήρξε στο παρελθόν μέλος των σχημάτων Neverending Poison & Desiderius ως lead κιθαρίστας καθώς επίσης και μόνιμο μέλος στις κιθάρες όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις των DuvUrge. Αποτελεί επίσης τον μπασίστα των Fatalism.

O Γιώργος σχολιάζει: “Ήξερα την μπάντα εδώ και καιρό και είχα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσω και live δύο φορές στο παρελθόν. Πάντα με εντυπωσίαζε η μουσική τους καθώς και η δυναμική σκηνική τους παρουσία. Όταν πήγα για την πρώτη πρόβα/audition, η χημεία ήταν απίστευτη, ταιριάξαμε λες και παίζαμε μαζί χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε μαζί αυτό το νέο μουσικό ταξίδι”.

Καλώς ορίστε τον λοιπόν!

Τέλος, οι ηχογραφήσεις για τον επερχόμενο μας δίσκο αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά.

Φιλικά,
The Silent Rage

240