THE ROLLING STONES: Ανακοίνωσαν επετειακή live κυκλοφορία

NEWARK, NJ - DECEMBER 15: Lady Gaga and Mick Jagger of The Rolling Stones performs at the Prudential Center on December 15, 2012 in Newark, New Jersey. (Editorial Use Only) The Rolling Stones concert is being telecast live worldwide via pay-per-view at 9pm EST/6pm PST. (EDITORIAL USE ONLY) (Photo by Kevin Mazur/WireImage)

Οι Rolling Stones γιόρτασαν πριν περίπου δέκα χρόνια τα 50 τους χρόνια και τον Δεκέμβριο του 2012 εμφανίστηκαν στο Prudential Center του New Jersey, σε ένα επικό show με μεγάλους guests, όπως Bruce Springsteen, Lady Gaga, Mick Taylor, John Mayer & Black Keys.

Η εν λόγω εμφάνιση δεν είχε δει το φως της ημέρας μέχρι σήμερα και το συγκρότημα αποφασίζει να το μοιραστεί με το κοινό του, κυκλοφορώντας ένα νέο live album.

Τίτλος του θα είναι “Grrr Live!” κι αναμένεται στις 10 Φεβρουαρίου μέσω της Mercury Studios, σε τριπλό βινύλιο, διπλό CD, DVD και BluRay.

Δείτε παρακάτω το trailer της κυκλοφορίας:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Grrr Live!”:


  1. Get Off Of My Cloud
  2. The Last Time
  3. It’s Only Rock ‘n’ Roll (But I Like It)
  4. Paint It Black
  5. Gimme Shelter (with Lady Gaga)
  6. Wild Horses
  7. Going Down (with John Mayer and Gary Clark Jr)
  8. Dead Flowers
  9. Who Do You Love? (with The Black Keys)
  10. Doom And Gloom
  11. One More Shot
  12. Miss You
  13. Honky Tonk Women
  14. Band Introductions


  1. Before They Make Me Run
  2. Happy
  3. Midnight Rambler (with Mick Taylor)
  4. Start Me Up
  5. Tumbling Dice (with Bruce Springsteen)
  6. Brown Sugar
  7. Sympathy For the Devil
  8. You Can’t Always Get What You Want
  9. Jumpin’ Jack Flash
  10. (I Can’t Get No) Satisfaction