THE OVERJOYED + ΗΞΧ | 06.05.2022 at AN CLUB!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

THE OVERJOYED + ΗΞΧ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2022

ΑΝ CLUB (Σολωμού 13 – Εξάρχεια)

DAMAGE 8€ – STARTS 21:00

Εισιτήρια προπωλούνται: Old-school (Σολωμού 13-15), Monsterville (Αγ. Ειρήνης 13)
Fb event: https://www.facebook.com/events/402907311672984/

THE OVERJOYED: QUICK PUNK ROCK FIX..

Τα party animals επέστρεψαν!
Το υπερκινητικό/ πολυταξιδεμένο/ εκρηκτικό πανκ ροκ κουαρτέτο από την Αθήνα, επιδίδεται με επιτυχία στις Punk/Rock αναφορές των 90s και τον ξέφρενο ρυθμό του Rock ’n’ Roll.
Έχουν το μοναδικό χάρισμα να απελευθερώνουν τόνους ενέργειας, με αποτέλεσμα να ξεσηκώνουν το κοινό τους όπου και αν παίζουν χωρίς 2η σκέψη! Σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση καταλήγεις να τραγουδάς και να χορεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο!

Έχοντας αρκετά χρόνια στην ελληνική σκηνή και μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους full length ”Boomdoggle” (2016), πραγματοποίησαν 2 ευρωπαϊκές και 2 Βρετανικές περιοδείες, καθώς και 1 Ιαπωνική το 2017. Με την κυκλοφορία του δεύτερου τους άλμπουμ ”Aced Out” (2019) και με την προσθήκη δεύτερης κιθάρας ταξίδεψαν για δεύτερη φορά στην Ιαπωνία και έπειτα στην Τουρκία.

Την Παρασκευή 6 Μαΐου επιστρέφουν στην σκηνή του An, όπου θα ερμηνεύσουν όλα τα σούπερχιτς!

Η κατρακύλα συνεχίζεται…

Links: https://linktr.ee/theoverjoyed


HΞΧ: Premium services of sloppy psych’n’roll…

Οι HΞΧ ξεκίνησαν το 2014 όταν δύο φίλοι από τη νότια Αθήνα άρχισαν να εξερευνούν τα όρια της αυθάδειας ως γκαράζ πανκ ντουέτο. Ως τετράδα πλέον, η μουσική τους ακολουθεί αντίστοιχες κατευθύνσεις, με αναφορές στον μοντέρνο κιθαριστικό ήχο και το αυτί στραμμένο στα ξόρκια της πόλης. Τα τραγούδια τους φτιάχνονται αυθόρμητα και μιλούν για το παρόν, με ποπ χαρμολύπη Και εφηβική πανκ ενέργεια.

Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες σκηνές της Αθήνας. Έχουν κυκλοφορήσει 2 κασέτες μέσω του label Patari Records, του οποίου είναι ιδρυτικά μέλη, και το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους (try, 2021, just gazing records).

Αυτό τον καιρό τελειώνουν το πρώτο τους LP με νέο υλικό, που περιμένει να δοκιμαστεί σε συνθήκες λάιβ.

Links: https://linktr.ee/hex_hx

627