THE MONSTER FACTORY video: Η metal σκηνή του Quebec “δανείζει” την φωνή της σε πλάσματα των video games

NEWS

From left to right (Top to bottom row): Jessica Dupré, François Toutée, Roxana B.L., Viky Boyer, Maya Kuroki, Raphael Osorio, Simon Girard, Sébastien Croteau, Maude Théberge, Marie-Hélène Landry, Philippe Langelier, Misha Standjofski, Jeff Mott (CNW Group/La fabrique de monstres S.E.N.C.)

Το The Monster Factory δημιουργήθηκε το 2018 από τους Sébastien Croteau, Corinne Cardinal και Jeffrey Mac Dermott οι οποίοι πλέον λειτουργούν μια διαδικτυακή τοποθεσία στην οποία οι εταιρείες ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών θα μπορούν απευθείας να επικοινωνήσουν με τα μέλη του.

Από το 2005 μουσικοί που συμμετέχουν στο The Monster Factory έχουν συντελέσει στην δημιουργία εκατοντάδων “πλασμάτων”. Οι φωνές τους έχουν ακουστεί σε εκατομμύρια ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο σε παραγωγές όπως:

-Shadow of the Tomb Raider (Eidos)
-Far Cry 5 (Ubisoft)
-Rainbow Six Siege: Outbreak (Ubisoft)
-Resident Evil 7 (Capcom)
-Thief (Eidos)
-Prince of Persia (Ubisoft)
-Assassin’s Creed (Ubisoft)

To μεγάλο όπλο τους δεν είναι άλλο από τους (γυναίκες και άνδρες) death metal τραγουδιστές που συμμετέχουν και τις μοναδικές φωνητικές τους ικανότητες να αναπαράγουν “αφύσικους” ήχους χωρίς να χρειάζεται η χρήση υπολογιστών.

Για να παρουσιάσουν τι μπορούν να επιτύχουν με τις φωνητικές τους δυνατότητες, τα μέλη του The Monster Factory βιντεοσκόπησαν το πρώτο τους video με τίτλο “Horde”, στο οποίο αναπαριστούν ηχητικά την επίθεση zombies. Παρακολουθήστε το video παρακάτω:

Facebook: https://web.facebook.com/lafabriquedemonstres/?_rdc=1&_rdr
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCS5AxQh0V3Z8OGGmq3tlNcw
Instagram: https://www.instagram.com/lafabriquedemonstres/
Twitter: https://twitter.com/DeMonstres
Media Contact: Sébastien Croteau, 4383462396, info@lafabriquedemonstres.com

548