THE HYBRIS: Κυκλοφορούν το νέο single “What If”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

International Alternative Rock Project THE HYBRIS Κυκλοφορεί το νέο single “What If”
Το THE HYBRIS είναι ένα διεθνές Alternative Rock project τριών φίλων. Αρχικά όλα τα μέλη ζούσαν στη Γερμανία, γνωρίζονται πολλά πολλά χρόνια. Στο παρελθόν έπαιζαν σε διάφορα ροκ συγκροτήματα, πριν το τρίο διαδοθεί σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα ζουν στη Νίκαια, στο Λος Άντζελες και στην Κολωνία, αλλά εξακολουθούν να – και περισσότερο από ποτέ – κάνουν μουσική. Γράφουν και παράγουν τα πάντα μόνοι τους, σε ένα κοινό εικονικό στούντιο ηχογράφησης. Κάθε μέλος παίζει διάφορα όργανα και συνεισφέρει ό,τι χρειάζεται το τρέχον μουσικό κομμάτι.

Το όνομά τους προέρχεται από την ελληνική τραγωδία όπου ο «Hybris» αντιπροσώπευε την υπερβολική υπερηφάνεια του εαυτού τους, την αλαζονεία, την υπερβολική φιλοδοξία που προκαλούσε την καταστροφή του παραβάτη. Ένας τέλειος τρόπος για να περιγράψουμε την κοινωνία στην οποία ζούμε.

Είστε περίεργοι για τις μάσκες τους; Οι HYBRIS δημιουργούν τη μουσική τους ως Ringo Rabbit, Beanie Bison και Malcolm Mandrill – τρεις περίεργοι υπερήρωες σε μια αποστολή να σώσουν τον κόσμο. Κάποιοι υποψιάζονται ότι θέλουν να κάνουν τον εαυτό τους πιο ενδιαφέρον από ό,τι πραγματικά είναι. Άλλοι πιστεύουν ότι είναι μια έξυπνη κίνηση – αφού είναι απίστευτα άσχημοι στην πραγματική ζωή. Δεν θα μάθουμε ποτέ!

Μετά το ντεμπούτο τους άλμπουμ «Music, Vol. 1′ τον Ιούνιο του 2022, οι 3 φίλοι επιστρέφουν ήδη με το “What if”, έναν γλυκόπικρο ύμνο για τη σωτηρία του κόσμου και γεμάτο με τον χαρακτηριστικό ήχο του συγκροτήματος: εναλλακτικές ροκ μελωδίες.

Όπως λένε: «Στεκόμαστε στη μέση ενός πλανήτη που φλέγεται με ένα σπίρτο στο χέρι και ένα αδαή χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Τα παιδιά μας θα το πληρώσουν. Σίγουρα, αυτό το τραγούδι δεν θα το αλλάξει – αλλά θέλαμε να δώσουμε το σχόλιό μας.»

‘What If’ https://open.spotify.com/album/1JtuVeKNrETRyCK4TFOOkS

238