THE CASUALTIES (USA) + ΟΜΙΧΛΗ + NOTHING THRIVES| 19.11.2022| An club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022
THE CASUALTIES (USA)
ΟΜΙΧΛΗ + NOTHING THRIVES

Οι CASUALTIES επιστρέφουν στην Αθήνα για να δώσουν την πιο δυναμική Punk συναυλία του 2022!

Μαζί τους οι ”δικοί μας Θεσσαλονικείς” Ομίχλη και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Nothing thrives!!

AN CLUB – ΣΟΛΩΜΟΥ 13 -15 Αθήνα, Εξάρχεια

Προπώληση Εισιτηρίων:

BLACK HOLE KIPSELI – ΚΥΨΕΛΗΣ 25, Αθήνα

OLDSCHOOL – ΣΟΛΩΜΟΥ 13 -15 Αθήνα, Εξάρχεια

Τιμές εισιτηρίων:

Περιορισμένη προπώληση (Early Bird): 15 € – Κανονική προπώληση:18 € – Εισιτήρια στην πόρτα: 20 €

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/696129728793220

Οι CASUALTIES σχηματίστηκαν το1990 στη Νέα Υόρκη με σκοπό να αναβιώσουν τον επιθετικό ήχο του UK-82 punk που δημιουργήθηκε από τους πρωτοπόρους Discharge, G.B.H και Exploited. Κατάφεραν γρήγορα να αποκτήσουν μοναδικό ήχο και να ξεχωρίσουν από όλα τα συγκροτήματα του παρελθόντος αλλά καιεκείνης της εποχής, έτσι λοιπόν ο ήχος τους ονομάστηκε street punk και επηρέασε μετέπειτα εκατοντάδες συγκροτήματα σε ολο τον κοσμο.

H μουσική τους είναι επιθετική, μελωδική με ένα συνδυασμό επιρροών απ’ το πρώτο κύμα Punk μέχρι το Οi! και το Thrash metal. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους τα απίστευτα sing along ρεφρέν.

Έχουν τρομερά μεγάλη απήχηση σε όλο τον κόσμος μιας και περιοδεύουν σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί με μεγάλα ονόματα όπως οι Brujeria, Saint Vitus, Exploited, G.B.H, Negative Approach… Και αν γράψουμε όλα τα συγκροτήματα μάλλον 3 σελίδες δεν θα είναι αρκετές.

Δυνατό σημείο τους οι LIVE εμφανίσεις! Μόνο με την λέξη οδοστρωτήρας θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε.

Οι Casualties έχουν κυκλοφορήσει 11 studio albums, 4 Live,3 Ep’s και έχουν συμμετάσχει σε αμέτρητες συλλογές.

Οι ΟΜΙΧΛΗ σχηματίστηκαν το 1995 στη Θεσσαλονίκη, παίζοντας αδιάκοπα μέχρι και σήμερα. Είναι αδιαμφισβήτητα μια απο τις πιο πετυχημένες Punk μπάντες στην Ελλάδα και έχουν δώσει εκατοντάδες συναυλίες σεόλη την Ελλάδα και Ευρώπη, παίζοντας σε Μεγάλα Punk Festival και μοιράζοντας την σκηνή με μπάντες όπως οι Exploited, G.B.H, Extreme Noise Terror και πολλές άλλες. ‘Εχουν αποδείξει ότι ξέρουν καλά να ξεσηκώνουν το κοινό και να φτιάχνουν μια ατμόσφαιρα γεμάτη pogo, Stage diving, ιδρώτα και sing along

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσουν τον πρώτο ελληνόφωνο street punk δίσκο ”Η δική μας καθημερινότητα” με το Original Artwork από την Punk ’n’ Loud Records σε πολύ περιορισμένα αντίτυπα.

Οι ΟΜΙΧΛΗ έχουν κυκλοφορήσει 7 Studio Album, 1 Ep, και έχουν συμμετάσχει σε πολλές συλλογές σε όλο τον κόσμο.

Οι NOTHING THRIVES είναι μια καινούρια High Gain Rock n Roll μπάντα από την Αθήνα και θα ειναι η παρθενική τους εμφάνιση θα είναι σε αυτή την συναυλία.

Έχουν κυκλοφορήσει διαδικτυακά κάποια κομμάτια (Demo version) τα όποια μόλις τα ακούσετε,καταλαβαίνετε ότι κάτι πολύ καλό και επερχόμενο αναμένεται για την Αθηναϊκή σκηνή.

Ανυπομονούμε λοιπόν να τους απολαύσουμε στο ξεκίνημα τους.

295