SUPERMOON: Η Made of Stone κυκλοφορεί το ντεμπούτο τους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Αθηναίοι Supermoon, το space rock group που έκανε αίσθηση στο χώρο του ατμοσφαιρικού doom, κυκλοφορεί με τη Made Of Stone Recordings το ομώνυμο ντεμπούτο του σε limited αναλογικές εκδόσεις βινυλίου.

Pre-order “Supermoon” here

Overview

To 2019 ήταν η χρονιά που ο Βασίλης Τσιγκρής μετουσίωσε το όραμα του για τη σύνθεση ατμοσφαιρικού rock n roll στη δημιουργία των Supermoon. Ξεκινώντας την πορεία τους ως σόλο σχήμα, πλέον είναι ένα power trio με τους Βασίλη Τσιγκρή (μπάσο/φωνητικά), Δημήτρη Φουκαράκη (κιθάρα) και Δημήτρη Τσάρνο (τύμπανα).

Το forest rock τους συνδυάζει ψυχεδελική μουσική με στιγχουργικά θέματα εμπνευσμένα από την πνευματικότητα της φύσης, τις folk αφηγήσεις και τη μυθολογία.

Ανάμεσα σε heavy μπασογραμμές και μελωδικές κιθάρες, ψυχεδελική ατμόσφαιρα, stoner/doom υπνωτικά ηχοτοπία και space vocal στοιχεία, το “Supermoon” περνάει από διάφορα ιδιώματα, δημιουργώντας ένα καινούριο και ταυτόχρονα οικείο μουσικό σύμπαν που ισορροπεί στο χείλος του σκοταδιού, όντας λουσμένο στο φως.

Join The Trip <
Η Made of Stone Recordings με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει τις περιορισμένες LP εκδόσεις του “Supermoon” σε μαύρο και teal/turquoise βινύλιο 180 γραμμαρίων και με ημερομηνία κυκλοφορίας την 15.06.2021

Listen to “Supermoon” here

630