Street Mode Live Sessions 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Street Mode Live Sessions

Δώδεκα διαδοχικές συναυλίες στην καρδιά του καλοκαιριού μας προετοιμάζουν για το φετινό 12ο Street Mode Festival!

Οι συναυλίες επιτέλους επιστρέφουν και εμείς τις υποδεχόμαστε με ένα ιδιαίτερο project που ονομάσαμε “Street Mode Live Sessions”. Από τις 21 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, μεταμορφώνουμε το δημοτικό Θέατρο Κήπου στο νέο συναυλιακό spot της πόλης και φιλοξενούμε μερικά από τα καλύτερα lives του καλοκαιριού!

Kάντε κλικ εδώ για Ενιαίο Εισιτήριο | Facebook Event

Όσο περνάει ο καιρός και απομακρυνόμαστε από τη διετία που ο COVID κυριάρχησε στον πλανήτη και άλλαξε τις ζωές όλων μας και εφόσον γίνεται όλο και πιο ισχυρό το συναίσθημα πως είμαστε πιο ασφαλείς σε υγειονομικό πλαίσιο, μπορούμε να κοιτάμε πλέον υπό διαφορετικό πρίσμα όλα εκείνα που μας έλειψαν.

Για εμάς στο Street Mode και για πάρα πολλούς άλλους, οι συναυλίες ήταν, είναι και θα είναι κάτι παραπάνω από μια διέξοδος, μια ψυχαγωγία και μια άμεση επαφή με την τέχνη. Είναι ένας τρόπος ζωής και επικοινωνίας, κάτι με το οποίο ταυτοποιούμε τον εαυτό μας και πάνω από όλα, κάτι που μοιραζόμαστε με όλους εσάς.

Ev αναμονή λοιπόν του πρώτου μετά-covid Street Mode Festival τον προσεχή Σεπτέμβρη, με μεγάλη χαρά και ανακούφιση, σας παρουσιάζουμε μια σειρά από εμφανίσεις που θα δώσουν την εκκίνηση στη μεγάλη επιστροφή όλων μας στο συναυλιακό καλοκαίρι της Θεσσαλονίκης.

Δείτε όλο το πρόγραμμα αναλυτικά

708